Şimdi Ara

Witcher 3 oynayanların yardımı lazım ://

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Witcher 3 triss ile yaptığım şimdi yada hiç görevi sonu ona yanımda kal dedim fakat sonrasında "git seni özleyeceğim" seçeneğini işaretledim ve sonrasında elvade diyip kovire doğru yol aldı.
    Benim sorum ise şu: yaptığım seçim doğrultusunda yennefer ile ilişki yaşayabilecek miyim, bildiğim kadarı ile triss ile herhangi bir ilişkiye girmememiz lazım yenneferi seçebilmek için. Ama benim yaptığım seçim yüzünden biraz kaygılıyım yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    2 si ilede İlişki yaşayabilirsin. Lakin Bedel ödersin SPOİLER ! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 18 Mart 2021; 21:35:40 >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Onu biliyorum, benim amacım yennefer ile mutlu bir hayat yaşamak o yüzden triss ile ilişkiye girmedim ama seçtiğim seçenek yüzünden yennefer ile o seçimi yapabilecek miyim tam emin değilim

• Sağolun çok teşekürler 😁

• Gemiden inmediyse deniz fenerine çıkmadiysan sıkıntı olmaması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de spoilersiz aynisini yapmistim. o son kali diyemedim trisse, yennefer yengenize olan askimdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yazdığınızı görünce resmen heyecanlandım ya, yerinizde olmayı, sıfırdan oynamayı çok isterdim. 

arkadaşların anlattığı gibi henüz bir yol ayrımında değilsiniz içiniz rahat olsun. rahat bi 60 saatiniz falan daha var oyunda, iyi eğlenceler dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İliskiden kasıt yatmamış olman gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: baranadal47

Onu biliyorum, benim amacım yennefer ile mutlu bir hayat yaşamak o yüzden triss ile ilişkiye girmedim ama seçtiğim seçenek yüzünden yennefer ile o seçimi yapabilecek miyim tam emin değilim

Yenlede Trisslede mutlu olamazsın ikiside cadı karı,Shaniye takıl hayatını yaşa.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.