Şimdi Ara

Witcher 3 Level icin yardim lutfen..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben oyunun ana hikayesini ve HoS gorevlerinin hepsini bitirdim suanda 37 level'im level atlamak icin ne yapmam gerekiyor? Bütün şehirlerdeki panolarda bulunan Kontratlari vb gorevleri yapmaya ugrasiyorum ama cogu dusuk level kontratlae ve cogundan 1 xp veya 10 xp falan aliyorum bi yardimci olun su guzel kardesinize ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mod yukleyerek level atlamak istemiyorum dostum bana ters o sekilde oynamak ama surdan 50 lv lik boss lar cikiyor gibi bir yardimda bulunabilirsin bildigin varsa

• Ng+ yapacaksın yada glitchler ile xp kascaksın.

• Ng+ oyuna en bastan baslaniyordu degilmi? Peki ayni level olarak mi baslaniyor?

• ng+ da hikaye yeniden başlıyor, (para item yeteneklerin eskisi gibi kalıyor). 29 lvl ken ng+ açmıştım 30 lvl olarak başlatmıştı 37 lvl de 30 olarak başlar mı bilemiyorum. (Gwent kart koleksiyonun siliniyor bu arada)
    Benimde size bir sorum olacak ben witcher 3 hearts of stone u almak istiyorum da bu dlc yi oynamak için ng+ mı açmak gerekiyor, ng+ açmadan olmuyorsa almayacağım o kadar uğraştım gwent ve itemler için .
  • socket 939 kullanıcısına yanıt
    Bi ben sanırım şu Gwent'den zevk alamadım bakıyorumda herkes deste oluşturmak için yardırıyor. Aslında oynama mantığınıda çok iyi çözemedim şu Gwent'in kart çekme falan bulamadım yapamadım yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun icin oneri
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • socket 939 kullanıcısına yanıt
    Hos dlc si için ng+ açmana gerek yok yüklediğin gibi oynayabilirsin. İlan panosundan kontrat alıp başlatıyorsun görevi.
  • feriox kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler bu gün alıyorum o zaman
  • Bugün NG+ olarak başladım ve cidden oldukça zor oldu oyun oyunu bitirmemle en baştan başlamama rağmen Witcher 3'e sanki ilk defa başlamışım gibi yine heyecanlı ve oynama isteğiyle doluyum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.