Şimdi Ara

Witcher 3 Kodumu Kullanmak İstiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gtx 970 kart aldigim icin bana witcher kodu verildi benim evimde internet kotali bu yuzden is yerinde indirecegim harici bir harddiske kurup bilgisayarimda oynayabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• msemirhan kullanıcısına yanıt
    steamden backup yapman lazım o zaman sıkıntı olmaz
  • oyunda bölge kilidi yok. oyun çıktığında illegal yolla setubını indir, eve gidince keyini girer aktive edersin
  • Nvidia gog kodu veriyor diye biliyorum steam kodu mu veriyor yoksa ?
  • Bende gog kodu veriyor diye biliyorum ??? Kurulum dosyasını harddiske indirip atabilirmiyiz peki gog da olsa da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokaliptüs

Nvidia gog kodu veriyor diye biliyorum steam kodu mu veriyor yoksa ?

aynen gog kodu peki nasıl indireceğim
    GOG'da hesap açıp hesabına ekleyeceksin kodu, oyun indirilmeye açıldığında oradan indireceksin. Ayrıca oyun DRM-Free, yani kopya koruması yok, bu yüzden işyerinde kurulum dosyasını indirip direk harddiske atıp evdeki bilgisayarına kurup oynayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 3 Nisan 2015; 18:52:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

GOG'da hesap açıp hesabına ekleyeceksin kodu, oyun indirilmeye açıldığında oradan indireceksin. Ayrıca oyun DRM-Free, yani kopya koruması yok, bu yüzden işyerinde kurulum dosyasını indirip direk harddiske atıp evdeki bilgisayarına kurup oynayabilirsin.

Yani evde c veya d klasorune atsam gog platformunu indirip orda gosterebilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    gog'un şimdilik platformu yok, browser üzerinden indirip kuruyorsunuz. Oyunda drm bulunmuyor, istediğiniz bilgisayarlara kurup oynayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.