Şimdi Ara

WİTCHER 3 DLC OYNAMA SIRASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
15.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Witcher 3 ün ana hikayesini bitirdim. Sonrada expansion pass satın aldım ve 2 dlc paketi geldi. Oyunu bitirdiğim kayıttan devam ediyorum. Yeni bir Blood and Wine veya Heart o Stone başlatmadım. Yinede iki dlc ninde görevleri geldi. Sorum ise Hearts of Stone daha önce çıktığı için ilk bunun görevlerini mi yapayım ? yoksa bi blood and whine birde hearts of stone görevlerini karışık şekilde yapsam olur mu ? Hearts of stone daha önce geldiya karışık yapsam hikayede anlamama gibi bir durum yaşarmıyım ? TEŞEKKÜRLER

• Yapay Zekanın Yanıtı

The Witcher 3: Wild Hunt DLC Oynanma Sırası

"The Witcher 3: Wild Hunt" için iki genişletme paketi olan "Hearts of Stone" ve "Blood and Wine" mevcut. En iyi oyun deneyimi için bu DLC'leri oynama sırası önemlidir.

Önerilen Oynanma Sırası:

1. Ana Hikaye: Ana hikaye görevlerini tamamlayın.
    2. Hearts of Stone: Oyuna 30. seviyeye ulaştıktan sonra "Hearts of Stone" DLC'sine başlayın.
    3. Ana Hikaye (Devam): "Hearts of Stone" tamamlandıktan sonra ana hikaye görevlerine devam edin.
    4. Blood and Wine: Oyunu tamamladıktan sonra "Blood and Wine" DLC'sine başlayın.

DLC'lerin Önemi:

• "Hearts of Stone", ana hikaye için ek bir bölüm sunarken, yeni silahlar, zırhlar ve büyüler içerir.
    • "Blood and Wine", yeni bir bölge, görevler ve son bir Witcher hikayesi ile oyunu önemli ölçüde genişletir.

Ek İpuçları:

• "Hearts of Stone" oyunun ana hikayesine daha yakından bağlıdır ve ana hikayeyi tamamlamadan oynanması önerilmez.
    • "Blood and Wine" bağımsız bir deneyimdir ve ana hikayeyi tamamladıktan sonra oynanmalıdır.
    • DLC'leri oynama sırasını değiştirmek oyun deneyimini etkileyebilir ve bazı görevleri veya hikaye öğelerini kaçırabilirsiniz.

Bu kılavuzu takip ederek "The Witcher 3: Wild Hunt" ve DLC'lerini en iyi şekilde deneyimleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İki senaryonun da hikayesi apayrı olduğu için mümkünse oyunun ana hikayesini bitirmeden bile diğerine geçmeyin. Birlikte oynama şansınız var ama dediğim gibi Ana oyun > Hearts of Stone > Blood and Wine sırasıyla devam edin, son dlcnin sonunda ne demek istediğimi anlayacaksınız.
  • Ana oyunu bitirdim dlc ler kaldı dediğiniz gibi sırayla
    gideyim o zaman. Sonunu bende merak ediyorum oyunun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MGS 1 ve 2 türkçe yama isteği
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.