Şimdi Ara

Witcher 2 Xbox 360'ta Disk 1'siz Çalışıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Özetim: Arkadaşlar elimde XBOX 360 için baya çizilmiş 2 diskli Witcher II var. İlk disk zar zor okunuyor, okunsa da konsolun harddiskine kurulumu yapılmıyor. Fakat ikinci disk hem kolay okunuyor, hem de kurulumunu yaptım. Ve onu takıp oyunu oynayabiliyorum. Acaba disk 1'e gerek kalmadan sadece disk 2 ile bu şekilde oyunu oynayıp sonuna kadar gidebilir miyim? O halde disk 1'in hiçbir işlevi yok mu?
    pazartesiye kadar cd'yi aldığım dükkan sahibiyle konuşmadan önce biraz bilgim olsun istiyorum. şimdiden herkese çok teşekkürler.
    edit: disk 2 ile başladığınızda oyunun giriş tutorial'u bittikten sonra disk 1'i takmanızı istiyor. ve benim sıkıntılı disk 1'i takıp oynarken, ilk chapter'da bir hayli yol kat ettim, hala hata vermedi. yarın 3.chapter'a kadar falan hızlıca oynayıp acaba disk 2'yi takmak gereken yere kadar götürecek mi bir bakacağım. öyleyse disk 1'i yüklemeden de olsa kullanabilirim demektir.

    hikaye kısmı ve sorunun daha detaylı anlatımı:
    Arkadaşlar bugün aslen Witcher 2 oynayabilmek amacıyla ikinci el Xbox 360 aldım, yanında 3 tane de oyun aldım ama Witcher 2 kutulu olarak dükkanda bulunmuyordu. Sonra satıcı dükkanda kutusuz olarak bulduğu bi Witcher 2 cd'lerini sağolsun bedava verdi. Çalışmazsa Roma'da başka bi dükkandan kargoyla getirtecez(kuzey-orta italyadayım), çalışırsa ne ala, bedavadan Witcher 2'im olmuş olacak. Zaten Roma'dan öyle ya da böyle -pazartesi daha hesaplı bi dükkan bulmazsam- kargo getirtecez, Red Dead Redemption ve FIFA World Cup 2014 için. Ama hem bugün aldığım 3 oyun hafiften bi darbe vurdu, hem de Roma'dan gelecek oyunların birinin RDR gibi popüler bir AAA yapım olması, bi de üstüne kargo parası derken biraz tuzlu olacak. Hazır bedavaya bulmuşken şu Witcher 2'nin çalışmasını çok istiyorum. Ama cd'ler fazla çizilmiş görünüyor zaten satıcı da söyledi.

    Şimdi 2 tane CD var.
    Önce Disc 1'i taktım, hiç görmedi konsol onu.
    Sonra Disc 2'yi taktım, oyun çalıştı. Sadece disc 2 ile çalışabilmesine çok şaşırdım. Bi 5 dakika falan oynadım.
    Sonra Install ettim oyunu, harddiske kurdum. Oyun "The Witcher 2 Disc 2" ismiyle oyun kütüphanesine eklendi.
    Sonra Disc 1'i tekrar taktım, denedim, bu sefer konsol cd'yi gördü ve oyuna girdi.
    Oyundan çıkıp Disc 1 içindeyken Install yapmaya çalıştım, yükleme %2'ye geliyor, ama %3'e geçemeden "Disk okunamıyor. Kirli veya çizilmiş olabilir." şeklinde bir uyarı geliyor. Çıkarıp kıyafetimle temizleyip birkaç kere daha denedim ama olmadı.

    Şimdi bu oyun sadece disc 2 ile çalışabilir mi? Gelecekte bir sorun çıkar mı? Bir handikapı var mıdır? Tam olarak nasıl çalışıyor? O halde Disk 1'in işlevi nedir?

    Pazartesi dükkan sahibine de söyleyeceğim ama oraya gitmeden önce ben de ne nedir bileyim istiyorum. O zamana kadar cevap yazabilen olursa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O Rei -- 19 Kasım 2017; 4:5:13 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.