Şimdi Ara

Witch Doctor Panzer Build Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WD konusu var fakat konu rehber niteliğinde olduğundan yeni konu açmayı uygun gördüm. Uygun değilse konu WD bölümüne taşınabilir.

Witch Doctor Panzer Build Rehberi

Selamlar doktorlar. Bear buildi bütün doktorlar bilir. Ama bu biraz daha farklı ayrıca yeni başlayan arkadaşlarada faydası olur diye düşündüm. Bu buildi kendim hazırlamadım yabancı forumlardan Hasansabbah arkadaşın geliştirdiği bir build bende onun buildine göre bir karakter oluşturdum üst mp ler için onun dediği gibi çok faydalı olduğunu gördüm. Foruma da biraz daha açıklamalı olarak anlatmak istedim. Arkadaş tahminimce Türk eğer bu rehberi görürse ona teşekkürlerimi iletiyorum.

Şu anki doktorumla çok rahat mp7 farmlıyorum, mp8 uzun sürüyor. Paragon 100 olunca chest ve ring değişecek, silahıda istediğim gibi bulursam mp10 yaparım diye düşünüyorum.

Gear seçimi

Bu buildin en güzel yanıda öyle trifecta über itemlere ihtiyaç duymaması. Attack speed bu buildin düşmanı attack speed yerine all res,armor koyacağız. İtemlerimizi seçerken witching hour hariç hiçbir itemde attack speed olmayacak şekilde seçeceğiz. Bearların belirli bir cast süresi olduğundan attack speedin bir önemi kalmıyor aynı zamanda mana potu çabuk boşalmıyor.

Belt: Witching de 8as yüksek critli olanları seçelim. Yanına all res, o olmazsa armor, oda olmazsa strength

Sürekli ayı spamlanacağından mana regen için zuni setin tamamlanması kesinlikle şart.

Amulet: int,vit,cc,chd intli olan pahalı gelirse int yerine awr dmg seçilebilir.

Ring: int,vit cc,chd olursa all res,armor,strength vs.

Ring2: Litany! 7 elit reduce li olanları seçelim. Ehp ye inanılmaz katkısı var

Shoulders: int, vit,all res

Bracers: int,vit,all res, cc

Mojo: Pick up radius wd için hayati bu nedenle, totd alınabilir fakat dmg düşük olur. Eğer yapabilirse iki itemden pickup radius alınıp mojo olarak uhkapian kullanılması daha iyi olur.

Mojo da 270+ dmg, 170+ int, olursa life yada vit, mana regen, ve bear bonus

Helm: 170+int, 4+cc

Chest: zuni chestin yine elit reduceli olanını seçilmeli fakat güzel olanları anormal pahalı ya da yok. Bu nedenle, int 150+ 170+ vit, armor yada 180+int,200+ vit olanları seçilebilir.

Boots: Yine yüksek int vit, all res, pahalı gelirse armor oda olmazsa phsical ress, strength, dex

Pant: 150 int 150vit allres armor, pahalılık sırasına göre armor yada all resden birini seçilebilir.

Gloves: int, vit, cc,chd, all res bu şekilde pahalı gelirse all res iptal.

Weapon: İşin en can alıcı noktası burası! Silah olarak spear seçilmeli, 1.2 asli, 1000+dps, ls,2.5 + soket. Spearların min dmg leri yüksektir. Manajumalarda çok kötü min dmg vardır. Ch ve chd yüksek olsa bile içerisinde yüksek orandada min dmg bulunduğundan totalde düşük dmg verilir. Aynı zamanda attack speed’i yüksektir. Bu nedenle bu build için uygun değildir.

Build Açıklaması:

Zombie charger -Zombi bears: %236 weapon dmg verir.

Mass confusion- Paranoia: Alandaki mobların %20 daha fazla hasar almasını sağlar.

Spirit walk- honered quest: Bears bitince manayı şarj eder. Aynı zamanda görünmez olursunuz.

Soul harvest-Vengeful Spirit: 5 stack olur 30 sn sürer. Her düşman başına 130 int çeker rune ile extra dmg verir. Aynı zamanda allres de artmış olur.

Horrify-Frightening Aspect: 8sn boyunca %100 armor artırır.

Zombie dogs-life link: Size gelen dmg’ yi %10 azaltır.

Passifler

Jungle fortitude: Dmg’ yi %15 azaltır, doglardan gelen %10 + gearınızdaki %7-14 elit reduce ile birleşince toplamda %39 dmg reductiona ulaşırsınız. Buda ehp tavan demek :D Defansınız çok fazlaysa daha fazla mana ve life regen için bu pasif Blood Ritual ile değiştirilebilir.

Gruesome Feast: Alınan healt globes başına 10 sn boyunca %10int ve mana verir 5 stack olacak şekilde. Aynı zamanda hem dmg hem all res artar.

Grave Injustice: 8 yardlık alan içindeki ölen düşman başına can ve mananızı %2 artırır, cooldownları 1 sn azaltır. Pick up radius ile alan genişletilir.

Açıklama:

Bu build ve gear seçiminden dolayı görünen dps’niz az görülebilir ama olay hiç öyle değildir. Hesap kitap işine girmek istemediğimden örnek olarak kendimi vereceğim d3up’dan kolayca göstermek için.

Örneğin benim görünen dps Unbuff 168k dps’dir. Fakat primary skilim bears olduğundan bu değer %236 sı alındığında aslında unbuff 397k’dır. Full buffları açtığımda ise görünen değer 297k, gerçek değer 700k olmaktadır. Critlerle 1.1m’e kadar çıkar.

Build 2

Bu buildi kullanmak için dafansınız ve mana regeninin iyi olmalı. Çok eğlenceli bir builddir Ayı spamlarken aynı zamanda köpek patlatırsınız. Verilen dmg daha fazladır.

Zombie charger -Zombi bears

Sacriface- Provoke the pack : doglar patlayınca %275 weapon dmg verir rune ile birlikte 30 sn boyunca her köpekten %5 dmg alırsınız.

Spirit walk- honered quest

Soul harvest-Vengeful Spirit

Horrify-Frightening Aspect

Big bad woodoo-slam dance: Partyde de çok iyi gider, etki ettiği alanda siz ve yanınızdakiler %20 movement ve attack speed alır. Rune ile birlikte siz ve yanınızdakiler %30 fazla dmg verir.

Passifler

Circle of life: 12 yard mesafede ölen her mobdan %30 şansla 1 zombie dog çıkarır. Bu değer pick up radiusla artırılır.

Gruesome Feast

Grave Injustice

Açıklama:

Dps değeri yukarıda bahsedildiği gibidir. Sürekli sacriface yapılıp ve bear spamlanacağından gerçek dps 476k olur. Soul harvest ve GF 5 stack olunca 842k dps verilir. Buna big bad voodoo da eklenince bu değer 1.25m’ye çıkar.

NOT

Zombie Bears ile yüksek dmg vurduğunuzdan silahınızdaki life steal da çok iyi çalışacaktır. Bu yüzden itemlerinizin hiçbirinde life on hit özelliği olmasına gerek yok. Yine kendimden örnek vererek göstereyim.

Gerçek dps değerim 397k, ls değerim 3, üzerinden lps değerim LPS (APS*(LoH+LS))= 2381.71'dir.

Eğer üzerimde ilave olarak 1000 life on hit olsaydı bu değer

LPS (APS*(LoH+LS))=2525.48 olacaktı. Görüldüğü gibi aradaki fark hiç önemli değil

70k görünen dps ve 3 ls içinde bu değer = 991 dir. 70k' yı life steal kullanmak için sınır kabul edebiliriz.

Gear seçiminde yardımcı olması açısından hasansabbahın ve benim battle taglarımızı veriyorum.

Hasansabbah#2914

iskorpit#2946

Okuduğunuz için teşekkürler. Hatalarımız varsa affola beraber düzeltelim . Yorumlarınızı esirgemeyin. Umarım faydalı olur.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underdog -- 28 Şubat 2013; 17:08:13 >

• Eline sağlık. WD charım var ama gear dizmek nasip olmadı. Güzel çalışma olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansam

Eline sağlık. WD charım var ama gear dizmek nasip olmadı. Güzel çalışma olmuş...

Teşekkürler sağolasın
  • Takip en yakın zamanda deneyeceğim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlave not eklendi.
  • hocam süpersin yaa... ellerine sağlık güzel bir rehber olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiokhos

hocam süpersin yaa... ellerine sağlık güzel bir rehber olmuş...

Teşekkür ederim benim geliştirdiğim birşey değil ama mümkün olduğunca açıklamalı olarak anlatmaya çalıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam benim build bu şekilde neler değişmem lazım
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sunzero-2718/hero/13744298
  • bir sorum var. item dizmede şu stratejiyi izlemek istiyorum...

Helm zunimasu vision, cc li
    shoulder account bounder shoulder craftlanacak
    amulet- intel cc cd vit ve %life olan bir amulet craftladım
    bracer- lacuni, ch 4 +vit+alres
    chest - zunimasu marrow
    gloves - cc ias ve 200+intel
    belt: innanın yada withcing hour...
    yüzükler: leoric signet ve hellfire(sadece loh var hellfirede :/)
    silah: manajuma 1 hand
    off hand: manajuma mojo
    boots:zuminasa trail

daha henüz tam bitmedi char ama ufak ufak geliştiriyorum... sizce iyi bir stratejide miyim? ve nasıl bir skill önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiokhos

bir sorum var. item dizmede şu stratejiyi izlemek istiyorum...

Helm zunimasu vision, cc li
    shoulder account bounder shoulder craftlanacak
    amulet- intel cc cd vit ve %life olan bir amulet craftladım
    bracer- lacuni, ch 4 +vit+alres
    chest - zunimasu marrow
    gloves - cc ias ve 200+intel
    belt: innanın yada withcing hour...
    yüzükler: leoric signet ve hellfire(sadece loh var hellfirede :/)
    silah: manajuma 1 hand
    off hand: manajuma mojo
    boots:zuminasa trail

daha henüz tam bitmedi char ama ufak ufak geliştiriyorum... sizce iyi bir stratejide miyim? ve nasıl bir skill önerirsiniz?

bu builde göre yanlış strateji manajuma ve lacuniden uzak durman lazım ama tüftüf giderim diyosan attack speed yüklenmen gerekir forumda bir çok poison dart kullanan wd ler var onlar da yardımcı olurlar.

• biraz movement speed olaydı iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nextwait

biraz movement speed olaydı iyiydi

aynen öle malesef bu builde göre ağır abi takılmak zorundayız ehp ve attack speed açısından.
  • Bende tekrar WD ye başladım deneyceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.