Şimdi Ara

wista garanti.com.tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hepsiburdadan tecra a8 aldım ve wista ile geldi. hani bozulmaz dediklerinden. fakat bu bilgisayar garanti.com.tr ye giremiyor. tam müşteri no ve parola yazıyorum çözüm ara ve programı yeniden başlat diye hata veriyor ve exxplorer kapanıyor. benden başka bu makinadan alan ve aynı sorunu yaşayan arkaşım var mı? varsa çözüm hakkında bilgi verebilirler mi. şimdiden teşekkürler

hata mesajı loglarıda

Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: iexplore.exe
    Uygulama Sürümü: 7.0.6000.16473
    Uygulama Zaman Damgası: 46296d48
    Hata Modülü Adı: StackHash_982e
    Hata Modülü Sürümü: 6.0.6000.16386
    Hata Modülü Zaman Damgası: 4549bdc9
    Özel Durum Kodu: c0000374
    Özel Durum Uzaklığı: 000af1c9
    OS Sürümü: 6.0.6000.2.0.0.256.6
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: 982e
    Ek Bilgiler 2: 403b93edc6d68920f80990fb841ae8e6
    Ek Bilgiler 3: 1378
    Ek Bilgiler 4: 7d93f86ad2af1c243eef631fcbfbce01

acil yardım insani yardım...

• makina ile ne alakası var kardeşim bunun sorun büyük ihtimalle ie de acemisin galiba ie yi tekrar kur yada istersen ie ile hiç ugraşma direk bunu indir kur hem daha güvenlidir hemde daha hızlıhttp://www.mozilla-europe.org/tr/products/firefox/
  • ilgine çok teşekkürler arkadaşım fakat daha ilk taksiti odenmiş bi makinadan boyle arızalar çıkması insanı rahatsız ediyor. elbetteki farklı browserlar kurularak halledilebilecek bi sorun ancak ben belki başka arkadaşlarımında başına gelmiştir ve çözüm bulunmuştur diye yazmıştım. tesadüf ederde aynı şekilde bende sorunumu çözerim diye düşündüm. bide ben makinayı kötülemedim. sorunun işletim sistemi ve ie ile ilgili olduğunu belirttim. yinede teşekkürler..
  • hocam çözüm explorer garanti ile ilgili bir plug in yukluyor güvenlik kalkanı varya oydu sanırım onu explorerden kaldırınca düzeliyor. Bende de olmustu o sekilde çözmüştük
  • tesekkurler. guvenlik kalkani ucurunca sorunda ortadan kalkti cok saolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com.tr Rezaleti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.