Şimdi Ara

Wirofon yeni sürüm... Wirofon-Client-0.2.7-rc08.exe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arakdaşlar, aranızda wirofon kullanan varmı bilmiyorum ama bugun wirofonla konuşmak üzere açtığımda yeni sürüm güncelleyin yoksa kapatırım gibisinden bri mesaj çıktı ve güncelledim... Güncellemez olaydım... eskiden sıkıntısız çalışan wirofon şu anda karşıya ses gitmesine karşın, kulaklığa aradığımızda karının çalma sesi dahil konuşma seside gelmemekte... Ama tuşlara basrkenki tuş sesleri duyulmakta...

Bİlgisayarın ayarlarını kurcaladım, başka bilgisyardada denedim aynı şekilde bir problem var... kullanan ve aynı sorunu yaşayıpda çözüm bulan veya üretecek olan var mı?

• bu arada eski sürüm;
    Wirofon-Client-0.1.0-rc6.exe

yeni sürüm;
    Wirofon-Client-0.2.7-rc08.exe
  • bir kişi internette bir forumda aşağıdaki gibi bir öneride bulunmuış, bunun WİnXP ye uygulaması nasıldır? bulamadım da...

quote:

Wirofon ses gelmiyor

Mesajgönderen cevnurgul » Pzt Kas 02, 2009 3:32 pm
    Wirofon programını windows 7 'ye kurduktan sonra ses gelimiyor. Bir türlü çözemediyseniz şağıdaki çözümü takip edin.

1. Başlat>>Denetim Masası>>Windows güvenlik duvarı 'nı seçin

2. Son menuden "Gelişmiş ayarları seçin"

3. Çıkan "Gelişmiş güvenlikle ile windows güvenlik duvarı" programında sol menuden "Gelen kuralları" ı tıklayın

4. Birdan fazla olmak üzere "SIP client" ı bulun ve çift tıklayın

5. Açılan percerede "Gelişmiş" sekmesini seçin

6. Açıla ayarlarda "Kenar çapraz geçişi" açılan kutusu içindeki "Kullanıcıya ötele" ayarını "Sınır geçişine izin ver" olarak değiştirin.

7. "Tamam" ı tıklayın

8- Adım 4-7 yi diğer "SIP client" lar için tekrarlayın.

9.Wirofon ile bağlanın ve konuşun.

• Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Windows 7 kullanıyorum ve 4.adımda takıldım o listede sip client yok :S

Yardım edecek kimse yok mu
  • Ayni durumdan ben de muzdaribim,
    cozum nedir? eski surumu kullanmak istiyorum!!!
  • Arkadaşlar yok mu yardım edecek biri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memet

Merhaba arakdaşlar, aranızda wirofon kullanan varmı bilmiyorum ama bugun wirofonla konuşmak üzere açtığımda yeni sürüm güncelleyin yoksa kapatırım gibisinden bri mesaj çıktı ve güncelledim... Güncellemez olaydım... eskiden sıkıntısız çalışan wirofon şu anda karşıya ses gitmesine karşın, kulaklığa aradığımızda karının çalma sesi dahil konuşma seside gelmemekte... Ama tuşlara basrkenki tuş sesleri duyulmakta...

Bİlgisayarın ayarlarını kurcaladım, başka bilgisyardada denedim aynı şekilde bir problem var... kullanan ve aynı sorunu yaşayıpda çözüm bulan veya üretecek olan var mı?

Aynı dert !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni versiyonu kaldırıp eskiyi yeniden kurdum (ya da yeniden eskiyi kurdum ) !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nörofizyolog -- 20 Mart 2010; 23:10:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adamın Biri

Yeni versiyonu kaldırıp eskiyi yeniden kurdum (ya da yeniden eskiyi kurdum ) !

İyi de yine "yeni sürüm mevcut devam etmek için kurmalısınız" uyarısı çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zipmaker

quote:

bende çıkmadı ( XP )
  • quote:

quote:

quote:

bende çıkmadı ( XP )

Win7 :(

• Bende de yebni sürüm bulundu uyarısı çıkıp, güncelleme yapmazsam programı kapatmaya başladı !
  • Yeni sürümü illa yükletme zorunda bırakıyor ve sıkıntı çıkıyor öyle oluncada... eminim çok daha fazla kişide benzer sorunlar vardır...

Aptal telekomun 444 lü telefonlarından ise bir türlü müşteri temsilcisine ulaşılamıyor... Ulaşmak için kısa yol bilen var mı?
    Telekom diyip bir duracaksın... bir şey yapıyor yarım yamalak...
  • 444lu telefonu aradim, uzun sure numaralarla cebellestikten sonra yetkiliye ulastim, kendisi boyle bir sikintidan sikayet gelmediginden bahsetti, tekrar silip yuklememi onerdi, yurtdisindayim, magdurum.
  • quote:

quote:

quote:

bende çıkmadı ( XP )

ben de XP kullaniyorum, ve bu uyari cikiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mover

444lu telefonu aradim, uzun sure numaralarla cebellestikten sonra yetkiliye ulastim, kendisi boyle bir sikintidan sikayet gelmediginden bahsetti, tekrar silip yuklememi onerdi, yurtdisindayim, magdurum.

Şu an KKTC'deyim, ailemi ve arkadaşları Wirofon ile arıyordum ilk çıktığından beri. Yeni sürüme ne gerek varmış onu da anlamadım. Sözde win7 seçeneği eklediler, zaten win7'de çalışıyordu. Çalışanı da bozdular !!!
  • Bunlara zaten ne desen az.... Çalışanıda bozmakta üzerlerine yok...
  • ayni hesabi baska bilgisayardan denettirdim, problem olmadigini soylediler, acaba bilgisayara ayar mi cekmek gerekiyor? websitesinde yardim hakkinda hic bir bilgi yok! siz sorun biz cevaplayalim bolumunde de espri yapmaya calismislar, yok gozlerim ela, boyum 180 vs gibi sacma sapan seyler!!!
  • Web Client'de de ses yok. Bu kadar da olmaz ya
  • turk telekom ile tekrar gorustum, ariza kaydi yaptilar, artik ne cozum bulacaklar bilemiyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.