Şimdi Ara

wirofon`u arama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

wirofon hizmetine başvurumla birlikte 850 alan kodu bir numara verdiler fakat bu numarayı başka hatlardan arayamıyorum.Aradığınız numara kullanılmamaktadır anonsu alıyorum sürekli bu nedendir? Bu numaralar hiçbir şekilde aranmıyor mu?

Ayrıca bu 850 li numaraları aramayı türk telekom nasıl ücretlendiriyor bilen var mı?

• wirofonun programında aramayı kabul etme gibi bir özellik olduğunu sanmıyorum.sanırım bunu sabit telefonu aramışlar giib kullanmak istiyorsunuz.ama böyle bir özelliğin olduğunu sanmıyorum.ancak siz ararsınız
  • oluyor size arayabiliyorlar fakat şöyle bir durum var sadece diğer turktelekom aboneleri arayabiliyor size. Yani turkcell avea vodafone arayamıyor. Sabit telekoma ait ev telefonları ve diğer wirofonlular şuan arayabiliyor.
  • 533 lu avea numamdan 850kodlu wirofon arayabiliyorum. Ücretlendirme nasıl acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

533 lu avea numamdan 850kodlu wirofon arayabiliyorum. Ücretlendirme nasıl acaba?

Wirofon numaralari aranabiliyor ve sabit hat numarasi olarak geciyor sabit hat yonune dakilariniz varsa paket dakikalarinizdan dusuyor .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.