Şimdi Ara

Wirofon Kazığı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telekomla ilgili olduğu için sanırım doğru adres burası o nedenle buraya yazıyorum.

Yıllar önce wirofon aboneliği başlatmıştım, bugüne kadar kampanyaları takip ederek kullanıyordum. Ne olduysa ben askere geldikten sonra oldu. 12 Aralıkta birliğime katılmak üzere Ankara'ya geldim. Ancak wirofon 14 aralık itibariyle gece saatlerinde yurtdışına doğru aramalar gerçekleştirmiş. Üstelik evde kullanan kimse olmadığı halde...

Ayın 14'ünden ay sonuna kadar yaklaşık 250TL'lik wirofon faturası gelmiş ve Ocak faturası da ne olacak daha belli değil çünkü duruma daha yeni uyandık!

Bu konuşmaları bizim yapmadığımız kesin, sizden ricam bu konuda ne yapabileceğimiz. Yani nerden baksak ortalama 1000TL hiç kullanmadığımız bir şey için fatura ödememiz gerekecek! İşin tersi evde değilim ve askerdeyim, 2 haftada bir ancak çarşıya çıkabiliyorum, uzaktan uzaktan doğru düzgün yardım da edemiyorum.

Bu konuda bilgisi olan varsa ya da Türk Telekom'un forumda herhangi bir yetkilisini tanıyan varsa bu konuda kendisine danışıp bana bilgi iletebilecek olan arkadaşa gerçekten çok müteşekkir kalacağım. Bir çözüm bulamazsak mecbur paşa paşa ödicez çünkü

Herkese iyi forumlar...

• çözüm bulundu mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

çözüm bulundu mu acaba

Merhaba,

Durumla ilgili şöyle bir gelişme yaşandı. Ben o mesajı yazdıktan sonra wirofon aboneliğimizi iptal ettik ve durumla ilgili şikayet kaydı bıraktık. Aynı zamnda sikayetvar.com'a da şikayet bıraktık.

Sonrasında yetkililer bizi arayıp, durum hakkında detaylı bilgi istediler. Aradan yaklaşık 1 ay geçmişti ki, İstanbuldan bir yetkili kapımıza kadar gelerek (Adanada yaşıyorum), durumla ilgili rapor oluşturdu. O esnada öğrendik ki, Adana'da bu işten muzdarip olanlar olmuş, tamamen telekomun altyapısından kaynaklanan bir sızmayla ilgiliymiş. Hatta birine 41.000TL, birine 13.000TL, birine de 5.000TL gelmiş, gelen yetkili, şanslısınız ki erken farketmişsiniz demiş.

Tabii geçen zaman içerisinde "ev avantaj 300" tarifesinde olmamıza rağmen, telefonumuz ödenmeyen fatura dolayısıyla kapandı ve yasal faiz işletilmeye başlandı. En son Haziran ayının başıydı, wirofondan dolayı yapılan ücretlendirme iptal edildi, durumla ilgili Cumhuriyet Savcılığına yazılı dilekçe ile, itiraz, ifade dilekçesi verildi.

Sonrasında 40TL'lik tarifede olmamız ve "ödenmeyen borç" dolayısıyla hattımızı kullanamamamız nedeniyle yaptığımız şikayet de kabul edildi. Fatura faizleri düşüldü, aynı zamanda, hattın, hiç görüşme yapmadığı, temel abonelik ücreti olan 19TL (sanırım bu kadardı) olarak kabul edildi, ve ödenmemiş faturalarımız hesaplandı.

Sonuç: Olay çözüldü şükür, yaklaşık 80-100TL gibi bir şey ödeyip kurtulduk. Tabii ben sonrasında ışık hızıyla superonline'a hem interneti hem de telefonu taşıdım ve kurtuldum.

Ben olayı direk anlattım ama, siz neden sormuştunuz, onu da merak ettim açıkçası

• yurtdısından voip ile turkiyeyi aramak için wirofonu denesemmi diye dusunurken sizn mesajınızı gordumde ondan sordum. ki dusunmeyecegim bile wirofonu ama bi tane voip lazım en ucuzu ve iyisinden cepten cepe aramak için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.