Şimdi Ara

wireless yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus a3500e model laptobum var. özelliklerde wireless olduğunu gösteriyor kısayol tuşu da mevcut. anakart cd sinde driver da var. fakat bir türlü wireless a bağlanamadım. satın aldığım yere götürdüm bilgisayarı "bunun wireless özelliği yokmuş wireless adaptörü yokmuş " dediler. bilen birisi var mı . bu modelde wireless özelliği yok mu ? wifi usb adaptör kullanmak zorunda mıyım ?

• eger kısayol tuiu varsa tuşa basınca bir yerlerde lamba anması lazım ve wriless açılınca bilgisayarda algılar böylece olup olmadığını öğrenebilirisn
  • kısayol tuşu fn+f2 diye geçiyor oraya bastığımda ışık yanmıyor. driveri yuklediğimde sağ alt köşeye intel pro driver programının simgesi geliyor fakat onu açıncaiçindekiler şeffaf oluyor yani tıklanmiyor. yani wireless özelliği yok mu demek oluyor ? daha alt modellerde wireless özelliği olmasına rağmen neden bunda yok anlayamıyorum.
  • baba eğer driverları düzgün bi şekilde kurduysan ve laptopun wireless özelliği varsa aygıt yöneticisindeki network controllers ta görünmesi lazım ben de wireless özellikli bi laptop var onda bi ethernet bi wireless kart olarak görünüo bi bak istersen kolay gelsin
  • çok teşekkür ederim. görünmüyor wireless, demek ki yok. :( anlaşılan wifi usb adaptör alıcam.

asus u kınıyorum
  • aygıt yöneticisinden bak modemin olduğu yerde varsa vardır
  • çizgi elektronik'i ara onlar sana yardımcı olacaklardır. Tr dsbrt...

En azından gerçekten varmı yokmu öğrenmiş olursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless Sorunu. (Acil)
    10 yıl önce açıldı
    wireless sorunu lüfen yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.