Şimdi Ara

Wireless sorunu [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop'ımda intel advanced n6235 wireless kartı var, sorunum ise anlık internet kesintileri, oyundayken anlık pingler vs. beni çok etkiliyor. Araştırmalarıma göre bu sorun sadece bende değil neredeyse herkes varmış, yani kartın kronik sorunu gibi bişey. Bana ne önerebilirsiniz? Bu arada sürücü son sürüm

• merhabalar. cihazı ne zamandır kullanıyorsunuz? ilk günden beri mi böyle, yoksa sonradan ortaya çıkan bir durum mu?
  • mustafaagungor kullanıcısına yanıt
    Cihazı aldığımdan beri var, başta alışma süreci sanmıştım. Sonradan iyice canımı sıkınca bilgisayara format attım, driverları tekrar kurdum değişen bir şey olmadı. İnternete baktığımda ise kartta genel bi sorun olduğunu öğrendim. Notebook'u açıp değiştirebilir miyiz bilmiyorum ama aklıma garip bir şey geldi, USB tarzı wireless kartı üretiliyor mu? Üretiliyorsa şayet çok mu radyasyon yayıyor yoksa gömülü wireless kartlarıyla aynı radyasyonu mu yayıyor. Bilginiz varsa yardımcı olun lütfen :)
    NOT: Modemde sorun yok, arkadaşımın bilgisayarında denedik bir sorun yaşamıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERHABA

KARDESIM SEN GIDIP BU PARCANIN AYNISINDAN AL EGER SORUNUN DEWAM EDIYORSA BILGISIYARININ MARKASINA BOLE BOLE BIR SORUN WAR KRONIKMI YOKSA BENDEN KAYNAKLANAN MI DIYE BIR SOR BENCE BUYUK IHTIMALLE KRONIK BIR ARIZADIR

By DarknesS

http://incitenhack.blogspot.com.tr/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım. Mouse delay sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.