Şimdi Ara

Wireless Router neden çekmez?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-wr542g-54mbps-24ghz-wireless-router/productDetails.aspx?categoryid=410&productid=bd700634

Linkteki ürünü aldım ve kablo modemime bağladım, aynı odada 5 metre ilerde ki notebookta 2 veya 3 çizgi çekiyor, notebook'un çekiminde sorun olduğunu sanmıyorum çünkü başka evde başka router yada wireless modemlerde uzak olsada çekiyor. Bağlantılar doğru, anteni bağlı, neden bu kadar güçsüz bu alet? Şuan 3 metre kadar yaklaştım ve 3 çizgi çekiyor. Bunun bir ayarı falan yok sanırım? Ürünün kendisi mi dandik yoksa benimkinde bir bozukluk mu var acaba?

• Up
  • Tp-Link router'ın Output Power bölümü Max'mi.....Bakar mısın?
  • Nerden bakılıyor? Dur bi kurcalıyım..
  • 192.168.1.1 (eğer değiştirilmemişse) admin admin.... Tp-Link Konsoldan wireless settings'di sanırım..Yüksek kapsama performansı için çıkış gücü max(20dbm-100mwatt) olmalı.
  • Orda tüm yerlere baktım dün, kapsama ile ilgili bir yer bulamadım, şimdide 20dbm 100watt veya benzeri yazan bir yer aradım yine yok.
  • Arkadaşlar Uydu Net forumunda da yazdım, bu genel sorun özellikle şişlide olan yavaşlık sanırım düzelmiş ama bende sorun devam ediyor. Tam emin değilim genel bir sorun mu yoksa benden mi ama, bu konuda bahsettiğim wireless modem bozuksa böyle bir soruna yol açar mı? Wireless routerı (access point yani) çıkartıp direk masaüstü bilgisayarımla kablo modemle bağlandığımda net biraz daha hızlı (ama eskisi gibi değil tabi), wireless ile baya yavaş.. Özetle access point bozuksa böyle yavaşlık sorunuda yapar mı? Ayrıca bu konuda bahsettiğim çekmeme sorunu var tabiki, aynı oda içinde 3 kademe çekiyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • modemin ayarlarında kablosuz ağ ayarlarına gir kanalı değiştir bende hız sorunu yaşıyordum kanalı değitirince düzeldi gücü %100 yap...
  • Güç ayarı yok, kanalı değiştirdim hepsini denedim maksimum 4 oldu sabit. Bunada razıyım sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.