Şimdi Ara

Wireless Panel Anten Karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben 18 dbi lik wireless panel anten almak istiyorum.Yaptığım araştırmalara göre 2 tane yerde 18 dbi lik panel anten buldum.Bir tanesi ebay öteki gittigidiyordan.

Ebaydan satılan wireless panel anten.

Gittigidiyordan satılan wireless panel anten.

Gittigidiyordaki daha ucuz.Ama ebaydaki satılanla arasındaki fark ne anlayamadım.Not:Bu arada alfa 1w kullanıyorum.Daha uzaklardan sinyal almak için kullanıcam wireless panel anteni.

Buradan alacağım cevaba göre harekete geçicem.(Not:Ebaydan satılan anten alfa 1w ile uyumlu mudur?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 4 Mart 2011; 20:31:51 >

• gittigidiyordaki radom kaplı dizi antendir, el yapımıdır, dizi elemanları arasındaki empedans uydurucuların kayıp parametreleri nedir belli değil, dolayısıyle ebay deki antende garanti edilen VSWR: <= 1.5 kayıp koşulunu sağlayamaması büyük ihtimal. fiyatlarını göremedim ama benim tavsiyem ebay deki olur.

bu arada ticari standart alıp piyasaya sürülen her anten her adaptör ile uyumludur. bu "uyumsuzluk" muhabbetlerinin sebebi yüksek kazançlı antenlerin konnektörlerinin N tipi olması ve adaptördeki SMA konnektöre bağlamak için elektronikçiden küçük bir SMA->N çevirici alınması gerektiğidir.
    HDD: 1TB Hitachi Deskstar 7200rpm 32MB Cache SSD: 120GB OCZ Agility 3 PSU: 700W Cooler Master Silent Pro
    Monitör: 22" ASUS VW228N TFT-LED 1080p DVD-RW: LG Super-Multi 22x Klavye: Microsoft Comfort Curve 2000
    Fare: Logitech VX Revolution Hoparlör: Sony SRS-D5 2.1 50W
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.