Şimdi Ara

Wireless Pan DHCP Server (Bilen Çıkmadı!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem yapılandırmasında Wireless Pan DHCP Server adında bir şey gördüm bilinmeyen yazıyordu sizce nedir bu _

• Merhaba;

Foruma 40 dakika önce sorduğun sorunun başlığına (Bilen Çıkamdı!) yazman biraz abes olmuş!

4 Gün önce bir arkadaş da senin derdinden muzdaripmiş.https://forum.donanimhaber.com/wireless-pan-dhcp-server-nedir-acil--127460689

Intel PRO Wireless kartın olmalı; Proset yazılımı ile gelen bir sunucuymuş ama malware yazılımları bu yazılımı kendi amaçları adına kullanıp sunucu hatalarına sebep olabiliyormuş.....http://homenetworkadmin.com/wireless-pan-dhcp-server/

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemcakmak -- 13 Temmuz 2017; 15:44:6 >

• Sağolun sizce devre dışı bırakmalımıyım ? bu arada benim konum 07 Temmuz 2017 00:58:37 tarihinde açıldı. Ve doğru düzgün cevap verilmedi maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 112-Rammstein -- 13 Temmuz 2017; 15:56:38 >
  • cemcakmak kullanıcısına yanıt
    Bu arada Malwarebytes ile tarattım bilgisayarımı ve sonuç : 351 tane istenmeyen yazılım PUB.Optional vs temizlendi artık sıkıntı olmaz herhalde birde hocam sorum hala geçerli Wireless Pan DHCP Server devre dışı bıraksam ne olur sıkıntı çıkar m ı?
  • Merhaba;

Sorun çıkaracağını sanmam kapatabilirsiniz. (gönderdiğim linkte bir süre sonra hatalara neden olduğundan bahsetmiş ve sunucu hizmetinin kapatılmasını önermiş)

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemcakmak

Merhaba;

Sorun çıkaracağını sanmam kapatabilirsiniz. (gönderdiğim linkte bir süre sonra hatalara neden olduğundan bahsetmiş ve sunucu hizmetinin kapatılmasını önermiş)

Kolay gelsin.

Beni rahatlattığınız ve bu kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim hocam.
    Sağlıklı günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.