Bildirim
wireless modem
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Beni bu Forum'da daha önce başkaları "gereksiz yere adsl2+ çığırtkanlığı yapıyorsun" dye suçladılar.
Tamam adsl2+ gelecek (ama asla adsl2 gelmeyecek). Ama şu anda tarih, tarife ve verilebilecek internet erişimi dışındaki servisler ve de bu extraların tarifeleri belli değil. Bunlar yavaş yavaş ortaya çıkacak; yani adsl2+ hizmetinin başladığı gün diğer extra servislerin başlaması da bana göre olmayacaktır...
Bu durumda:
1) Aldığınız modem aslında en en en iyisi olmasa da tepe özelliklerde olan bir marka ve modeldir. Eğer adsl2+ kullanıcısı olmayacaksanız, boşuna değiştirmeyin.
2) Duyduğuma ve okuduğuma göre (ama gözlerimle görmedim, yazanlar da gözle gördüklerini söylememişler zaten), USR-9106'nın da değişik bir chipset kullanan adsl2+ versiyonu Türkiye piyasasına inmiş. Ama nerede satılıyor, henüz bilmiyorum. Eğer mevcut USR-9106'yı değiştirecekseniz bu yeni versiyonuyla değiştirmeye çalışın...
3) Yok, "ben herşeye rağmen bu USR-9106'ımı elden çıkartıp kendime sıfırdan bir adsl2+ uyumlu kablosuz modem alacağım" diyecekseniz o zaman da mutlaka bir AirTies RT-210 alın.
Kolay gelsin...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X