Şimdi Ara

wireless modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • usr 9106 modem aldım gecen hafta cok iyi bir modem cok memnunum fakat adsl2+ olayı kafamı karıstırdı acaba gidip adsl2+ destekleyen modelle değiştirsem mi diyorum sizce napıyım değiştirsem neyi tavsiye edersiniz?

• Beni bu Forum'da daha önce başkaları "gereksiz yere adsl2+ çığırtkanlığı yapıyorsun" dye suçladılar.

Tamam adsl2+ gelecek (ama asla adsl2 gelmeyecek). Ama şu anda tarih, tarife ve verilebilecek internet erişimi dışındaki servisler ve de bu extraların tarifeleri belli değil. Bunlar yavaş yavaş ortaya çıkacak; yani adsl2+ hizmetinin başladığı gün diğer extra servislerin başlaması da bana göre olmayacaktır...

Bu durumda:
    1) Aldığınız modem aslında en en en iyisi olmasa da tepe özelliklerde olan bir marka ve modeldir. Eğer adsl2+ kullanıcısı olmayacaksanız, boşuna değiştirmeyin.
    2) Duyduğuma ve okuduğuma göre (ama gözlerimle görmedim, yazanlar da gözle gördüklerini söylememişler zaten), USR-9106'nın da değişik bir chipset kullanan adsl2+ versiyonu Türkiye piyasasına inmiş. Ama nerede satılıyor, henüz bilmiyorum. Eğer mevcut USR-9106'yı değiştirecekseniz bu yeni versiyonuyla değiştirmeye çalışın...
    3) Yok, "ben herşeye rağmen bu USR-9106'ımı elden çıkartıp kendime sıfırdan bir adsl2+ uyumlu kablosuz modem alacağım" diyecekseniz o zaman da mutlaka bir AirTies RT-210 alın.

Kolay gelsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem adaptörü
    8 yıl önce açıldı
    ADSL PCI Modem
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.