Şimdi Ara

wireless mı ethernet ile mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gamer_1903

biraz kısa da olsa ethetnet kablom var, ps3'ü koyacağım yer modem ile çok yakın olduğu için yeter, anlatım linki için de teşekkürler

Birşey değil, kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gkhannn -- 17 Haziran 2012; 17:35:12 >

Orijinalden alıntı: Gkhannn

quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

modem ile ps3 aynı odada ise Wireless ile kablolu arasında pek bir fark yok olsada %1-2 den fazla olmaz aynı oda da olunca...

Hız olarak sorun çok olmasa, en önemli sorun kopmalar oluyor hocam, her açışta ps3'ü birkaç kez psn'den sign out oluyordum, KZ ve uncharted multilerinde oyundan düşme, multiye bağlanamama gibi sorunlar yaşadım, birçok oyunu sorunsuz oynadım kablosuzla o ayrı, ama router ps3'e yakınsa kablolu bağlantı daha iyi oluyor, farkı yaşıyorum, benim router aynı odada 4 metre mesafedeydi ps3'e.

galiba kablo ile kullanıcam ama merak edipte ilk önce wireless kurulum yaptım diyelim, sonra kabloluya geçmek istedim zamanda sadece wired kurulum mu yapıcam ? kablosuz kurulumu iptal etmek-bağlantıyı kesmek gibi işlemler var mı ?

• En garantili kablolu.

quote:

quote:

modem ile ps3 aynı odada ise Wireless ile kablolu arasında pek bir fark yok olsada %1-2 den fazla olmaz aynı oda da olunca...

Hız olarak sorun çok olmasa, en önemli sorun kopmalar oluyor hocam, her açışta ps3'ü birkaç kez psn'den sign out oluyordum, KZ ve uncharted multilerinde oyundan düşme, multiye bağlanamama gibi sorunlar yaşadım, birçok oyunu sorunsuz oynadım kablosuzla o ayrı, ama router ps3'e yakınsa kablolu bağlantı daha iyi oluyor, farkı yaşıyorum, benim router aynı odada 4 metre mesafedeydi ps3'e.

galiba kablo ile kullanıcam ama merak edipte ilk önce wireless kurulum yaptım diyelim, sonra kabloluya geçmek istedim zamanda sadece wired kurulum mu yapıcam ? kablosuz kurulumu iptal etmek-bağlantıyı kesmek gibi işlemler var mı ?

Hayır,baştan Wired olarak kurarsan kendi hallediyor onları

Bullets of Revenge
    PSN:Esatcan93
    Modern Warfare 3 & Battlefield 3 (Designated Chopper Pilot)
    MW3 K/D:1.92 11.prestij

• quote:

quote:

quote:

kopma olayının kablolu olup olmaması ile alakası yok...

Neden kopmalar oluyor o zaman? Ben yaklaşık 3 haftadır kablolu kullanıyorum, daha bir kez psnden düşmedim.

• quote:

ps3'den nete nasıl bağlanmalıyım ? galiba wireless ile bağlanınca hız düşüyormuş doğru mu ? wireless ile bir kere ağı bulup bağlandıktan sonra diğer ps3' açışlarımda modemime otomatik mi bağlanacak yoksa her seferinde bir işlem yapacak mıyım ?

Hocam kullanım kılavuzu felan çıkmadımı içinden lütfen bir zahmet okuyun ya herşey anlatılıyor orda
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.