Şimdi Ara

Wireless Kurulumu Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir adet kablolu adsl router modeme sahibim buna Masaüstü bilgisayarım bağlı. Birde dizüstü bilgisayara bağlıyım. Nasıl bir techizatla evimde wireless ağı kurabilirim. aynı zamanda adsl routerda çalışır durumda olucak. Yardımcı olursanız. Sevinirim. Allah'a Emanet Olun...

• yokmu bu konuda bilgisi olan ?
  • Biriniz yardım edin ya hiç bilgisi olan yokmu. Ne biçim forum burası
  • Cevap vermek zorunda olduğumuzu sanmam ama,

Senin bir Wireless Access Point cihazı alman lazım. Bu cihazı switche takarsın olur biter. Herhalde switchin vardır veya ADSL modeminde birden fazla RJ-45 portu vardır.
  • Hayır kimsenin öyle bir zorununluluğu yok zaten Bilen ve insan olan cevap verir. Yardımın için Çok teşekürler. Peki bana önerebilrceğiniz bir marka varmı
  • Vallahi ben ZyXEL 660 HW kullanıyorum. Access Point bu cihazın içinde zaten. Bu nedenle Wireless Access Point ihtiyacı duymadım hiç. Bu yüzden de ne piyasasını biliyorum ne de özelliklerini. Sana cevap verecek birileri vardır kesin.
  • Link Marka access point alabilirsin fakat bu maaliyet demek olucak
    modemi birine satip ustteki Zyxel 660 alabilirsin hep bol portlu hemde wireless olarak bağlantın olur
    yok maaliyet onemsiz dersen link biraz uygun fiyatlı d-link te alabilirsin acces point
  • bende ZyXEL 660 HW kullanıorum ve çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim hiç problem yaşamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.