Şimdi Ara

wireless hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim acer aspire 5739G marka laptop um var ve airties rt-205 marka modemim..

laptop sadece modemin olduğu alanda sinyali tanımlamakta yani internete girmekte, modemden 1 m uzaklaşınca dahi çekmemekte...

bunun üzerine gidip ortak ağ olan bu kahve satan dükkanlardaki modemlerde denedim orda modeme uzakta da olsa bağlantı sağlandı ve internete girdi..

ne yapmam gerekli bu laptop ta ile kendi modemi kullanabilmek için uzak noktalarda da?

teşekkürler..

• zuhaaa

Foruma hoşgeldiniz.Açtığınız konu daha çok network bölümünü ilgilendiriyor fakat görüşümü söyleyip konuyu öyle taşımak isterim..

KABLOSUZ modeminizin ayarlarına girip kablosuz yayın kanalını 11 ise 1
    1 ise 11 olarak değiştirip bir deneme yapmanızı tavsiye ederim..Olmazsa diğer seçenekleri değerlendiririz..
  • bilmiyordum sağol taşıdığın için konuyu..

soruna gelince 11 den 1 e getirdim fakat o da yardımcı olmadı, ne yazıkki..
  • O zaman sana tavsiyem modeme hard reset atıp tekrar kurulum yap..Eğer yine düzelme olmaz ise birisinden emanet bir dizüstü edin,onunla dene.Eğer onda da aynı sorun yaşanıyorsa modemi servisine göndermeyi deneyebilirsin.
  • şöyle bir ayrıntıyı demeyi unutmuşum modem de sorun yok gibi başka dizüstünde denedim böyle bir sorun yok yani olay benim dizüstü ile ilgili gibi..
  • yardım edebilecek yok mu yaa..:s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.