Şimdi Ara

Wireless'dan anLayan varmı?ACiL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende airties wus 300 usb adaptor var...laptopta kullanıyorum...fakat facebook'a girerken ve download accelaratorle dosya indirken bağlantı kopuyor..pc yavaşlıyor..ve tekrar ağa bağlanıyor..bunun sebebi nedir acaba..usb'yi servise yolladım sorun yok dediler...bilgili arkadaşlar bi yardımcı olun lutfn..

• Download yaparken kesilme sorunu arkadaşımda da vardı hala çözemedik.
    Umarım bilen birisi çıkar, biz de öğreniriz.
  • Buradan wus-300 için en son driver'ı kurmayı dener misiniz.http://www.airties.com/index.asp?page=support&id=11&dil=eng
  • son driver yüklü..fakat yine olmuyor..naapcamı şaşırdım
  • arkadaşlar bendede aynı sorun vardı. çözüm olarak ben şu şekilde bi işlem yaptım.

anakartın biosunu update ettim güncel driveri indirdim ve sorun çözüldü usb lerden olabilir diye düşündüğümden böyle bi işlem yaptım ama nekadar net bi teşhisdi bilemiyorum..airtiresin genelde iyidir usb wifi leri, bendede usrobotics sorun çıkarmıştı.
  • aynı aptal sorun bendede var vista ultimate 32 bit kullanıorum ama wus300 sayesinde nete giremiorum
  • arkadaşlar koskoca donanım haberde bu sorunu bilen yokmu..işte buna şaşırırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil bi sorunum var yardım.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu soruna geçici bir çözüm buldum...airtiesın gelişmişş ayarlarında,rts değerini 4096 dan 2346 ya.fragmentation değerinide 2347 ye çekin..sorununuz hallolacaktır...fakat airties buna kalıcı bir çözüm için arge çalışmalarına başladı...çünkü yazılımsal bi durum bu..
  • kardeş saol ya cidden işe yaradı zırt pırt kopuodu benimde şimdi 5 dk dır mis gibi ohh bee rahatladım valla..peki bu değerlerin değiştirilmesinin sakıncası vvarmı ? ne işe yarıo o değerler ??
  • rts ve fragmentation paket alıp gönderme değeridir...hiçbir zararı olmaz değiştirmenin..airties firması yazılım hazırlarken bu konuyu es geçmiş.fakat bi kaç aya kadar yeni driver yayınlıycaklar..ozamana kadar bu değerler geçerlidir.ayrıca airtiesın son driverında hizmet programı yok...wifi connection manager adlı programı kurarsanız bir adet hizmet programınız olur..isteyenler msj atsın link verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekniking -- 19 Mart 2008; 5:26:18 >
  • cok anlamsadam yarcımcı olabılrm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.