Şimdi Ara

Wireless bağlantısı ile ilgili yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben komşumla ortak internet kullanıyorum fakat son zamanlarda şöyle bi sorunum var.

Eskiden sinyalim 4 çizgiydi ve rahatlıkla interneti kullanıyordum, fakat son zamanlarda sinyal 2 çizgiye düştü ve kopmalar yaşıyorum, az once farkettiğim bişey de artık yeter dedirtti, bağlantıyı kestiğim zaman sinyal 4 çizgi oluyo fakat ağa bağlan diynce bağlandıgı anda sinyal 2 çizgiye düşüyor.

Not: Modem ayarlarından kanal ayarlarının ( 1-13 ) hepsini denedim ya daha kötü oldu yada aynı oldu.

Ne yapmam gerekiyor?

• Buna benzer bir sorunu bende yaşıyorum.. Net hızınızda bir değişiklik oldumu yada ping de
  • Aynı frekansta çevrende başka bir modem yayın yapmaya başladıysa daha önce 4 çeken bir kablosuzun 2'ye düşmesi normaldir. Ortamda ne kadar çok yayın varsa kablosuz menzil verimliliği o kadar düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memocqn

Buna benzer bir sorunu bende yaşıyorum.. Net hızınızda bir değişiklik oldumu yada ping de

Herzaman olmuyo yani sinyal 2 çizgi olmasına ragmen hızım yine aynı oluyo fakat bazen oyle bi yavaşlıyo ki delirtiyo insanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailyildiz

Aynı frekansta çevrende başka bir modem yayın yapmaya başladıysa daha önce 4 çeken bir kablosuzun 2'ye düşmesi normaldir. Ortamda ne kadar çok yayın varsa kablosuz menzil verimliliği o kadar düşer.

Aklıma gelmedi değil ama eskiden bu gune yeni gelen 1 tane modem var o da full çekiyo zaten ama o kapalıyken de aynı sorunu yaşıyorum sorun orda.
  • İsmailyıldız ın dediği gibi olabilir. Sizin modeminizin( ki çogu modemlerin kullandıkları portlar aynıdır) kullandığı portlarla diğer modem ve accses pointlerin yayınlarını aynı porlardan yapmaları sizin sinyalinizin düşmesine neden olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.