Şimdi Ara

Wireless Arayüz Şifre Ekranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığım kablosuz modeme şifre koyacağım ancak açılan arayüzde nasıl ayar yapacağımı bilemiyorum ve bilgi paylaşımınızı bekliyorum. Şimdiden teşekürler...

Wireless Arayüz Şifre Ekranı

• Resme göre WPA2-PSK'yı enable yap.WPA/WPA2 Encryption enable. WPA Pre Shared Key'e sözlükte olmayan uzun bir şifre yaz.mümkünse özel karakter de olsun. Wep encryption disable yap. Apply.
  • Üstad bunları yaptıktan sonra modeme bağlanmak istediğimde kullanıcı adı standar kalmış oluyor ve şifreyede WPA Pre Shared Key' e yazdığım karakterlerimi giriyorum, doğru mu?
  • Benim anlattığım kablosuz ağa şifre koymak için yapman gereken, sen modem arayüzüne şifre koymaktan bahsediyorsun anladığım kadarıyla. İkisinin bir ilgisi yok.
    Access Control bölümünden şifreyi değiştirebilmen lazım sanırım. Modemin markasını-modelini yazarsan tam cevap verebilirim.
  • Benim yapmak istediğim kablosuz ağa şifre koymak. Modemimin markası Netmaster, modeli CBW-700V

Arkasındaki adres;
    http://192.168.0.1
  • Kullanıcı adı yazmışsın, o yüzden modem şifresi yazdım. Kablosuz ağ bağlantısı için kullanıcı adı sormaz, sadece şifre sorar.
    Evet WPA Preshared Key'e yazdığın şifreyi giriyorsun bağlanmak için.
  • Üstad başardım sayende. Çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanturk41 -- 24 Ocak 2010; 19:37:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum bi sorum olacak sana bu ısı biliyor gibisin :D cep telden modeme bağlanmak istiyorum cep tel adım la yazılı olan agı gosterıyor baglan dıyor basıyorum baglana sifre soruyor o sifreyi hatırmalmıyorum kurulumu yaparken koymustum ssıfreye denedım ama yanlıs dıyor nasıl cozerım ...kurulumu yaptıgım modem kutusu da yok isin kotusu yardımcı olursan cok sevınırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.