Şimdi Ara

WIRELESS ANTEN YAPIMI TAMAMLANDI SORUN VAR!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeş katılıyorum sana kolay bir iş değil ama zor işlerde başarılmaz diye birşey de değil yani ama o siteye bakıyordum zaten ama birşeyi bilmeniz gerekli ben net almayacam net verecem 100 metre ileri de bir arkadaş var

Orijinalden alıntı: kronik

beyler anten kablosu dps kaybına neden olur diyorsunuz iyi tamama, anten kablosunu uzatmazsan usb kablosunu uzatmak lazım. fakat 10metrelik uzatma kablosu tavsiyesi verin o zmana sunu al kesin calıstırır usb wireless adaptörünü diye..

WIRELESS ANTEN YAPIMI TAMAMLANDI SORUN VAR!!!

bu tür ürünler var araya ağ kablosu takarak usb uzatılıyor. anten kablosu yada usb uzatmak istemiyorsanız poe destekli ap lere yönelin.

• peki hocam onlarla güç kaybol olmadan 10metre sonraya wireless adaptör baglanabilir mi?
  • Hocam Güç kaybı mesele değil 5v gerilim nesi kaybolacak.Ki amperi de 300ma falan burada önemli olan verili yolu darboğazı belirli metreden sonra.Ek donanımlar gerekiyor sitede mevcut bakabilirsiniz.
    Hocam İster interneti verin ister alın.2kişiyede aynı iş düşüyor sorununuz nedir anlıyamadım.Bir modifikasyon önerebilirim size...
  • tamam kardeş bilen bir arkadaş güzel ve ileri mesafe lere gönderebileceğim bir anten yapımı anlatsın bizde onu yapaım olmazmı
    Eğer binalar Alıcı-verici birbirini diert görüyorsa önünde engel olmadan.Yagi,biquad,Panel Türü antenler kullanabilirsiniz.Yapmaya değmez.Toplam maliyet 150-200tl yi Görmez bile.Hem el yapımları sık sık sorun Çıakrtıyor Anten Yapmak matematiksel orantı ister.Piyasdaki antenleri Teknisyenler tasarlamıyor sonuçta Ağ uzamnaları Labaratuarlarda tasarlıyorlar(Çin malı Markasızlar hariç...)
    2antende dış ortanda duracaksa Az engel varsa yine out door ürünler kullanabilirsiniz.He Ne modem ne Alıcı birbirini görmüyorsa.Omni Alırsınız.Omnilerinde Çok çeşitleri mevcut.360derece tam açı sinyal yayanları var 180derece Yarım Daire ya da 90derece Sinyal yayanlar var Açı daraldıkça Netlik ve O yöndeki Sinyal gücü artar.Sizde alıcının-vericinin yerlerini bildiginix için dar açılı bir ürün kullanabilirsiniz.
    İnan Çok zor bir şey değil biraz araştırın gerisi çocuk oyuncağı.İlk zamanlar ben 100metreden net alamıyordum.Sonra Değişik modifikasyon tecrübeleri ile 3km ye kadar gördüm.Açık alanda

• atakan pm kutun mu dolu okumuyor musun pmleri wireless hakında pm attım sana teşekkürler bilgiler için.

bu arada usb uzatma kablosuna gerek kalmadı gibi, ilerde olabilir ama anteni cıkartılabilir oldugundan, panel anten felan gerekirse usb ile çatıya uzatmak lazım wireless adaptörü. neyse şimdilik yetiyor ilerde tekrar rahatsız ederim tekrar teşekkürler bilgiler için.

Orijinalden alıntı: kronik

atakan pm kutun mu dolu okumuyor musun pmleri wireless hakında pm attım sana teşekkürler bilgiler için.

bu arada usb uzatma kablosuna gerek kalmadı gibi, ilerde olabilir ama anteni cıkartılabilir oldugundan, panel anten felan gerekirse usb ile çatıya uzatmak lazım wireless adaptörü. neyse şimdilik yetiyor ilerde tekrar rahatsız ederim tekrar teşekkürler bilgiler için.

Yazıcaktım pek vaktim olmadı.Attım sonunda.Rica ederim.İşinizin görüldüğüne sevindim.

• kardeşim atakan wifi türk de var ama kayıt olmada sıkıntı var 2 defa kayıt oldum aktivasyon sorunu var üyelik askıda kalıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.