Şimdi Ara

Wireless Adaptör Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler beyler, Kablo Tv'den Netmaster CBW-700V marka kablosuz modem sahibiyim.Modem bulunduğu konumdan bilgisayarımın bulunduğu konum arasında 3 oda uzaklık var.Masaüstünde adaptör olarak US-Robotics kullanıyorum ancak sinyal seviyesi çok düşük.Sinyal seviyesini en verimli şekilde alabilmek yeni wireless adaptör araştırıyorum, fakat bu konuda fazla bilgim yok.Adaptör alırken dikkat edilmesi gerek özellikler nelerdir ve önerebileceğiniz bir adaptör var mıdır ? Ayrıca alacağım adaptörün antenli veya antensiz olması neyi etkiler ?

Orijinalden alıntı: hsnsvbnymr

İyi günler beyler, Kablo Tv'den Netmaster CBW-700V marka kablosuz modem sahibiyim.Modem bulunduğu konumdan bilgisayarımın bulunduğu konum arasında 3 oda uzaklık var.Masaüstünde adaptör olarak US-Robotics kullanıyorum ancak sinyal seviyesi çok düşük.Sinyal seviyesini en verimli şekilde alabilmek yeni wireless adaptör araştırıyorum, fakat bu konuda fazla bilgim yok.Adaptör alırken dikkat edilmesi gerek özellikler nelerdir ve önerebileceğiniz bir adaptör var mıdır ? Ayrıca alacağım adaptörün antenli veya antensiz olması neyi etkiler ?

slm.
    en önemlisi bilinen daha önce test edilmiş harici antenli ve yüksek güçlü bir adaptör almaktır.
    8187l chipsetli alfa 1 watt yada atheros chipsetli alfada alınabilir.
    bütçe bunlar için yeterli diilse tp-link 7200nd tercih edilebilir.
    harici anten çok önemlidir. malum anten kazancı sinyal kalitesi ve şiddeti için
    olmazsa olmazdır. anteniniz ne kadar kazançlı ise ağ kaliteniz o kadar yüksek olur.

• 3 oda çok uzak bir mesafe değil 7200nd işinizi görecektir. 35 40 lira gibi bir fiyatı var
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.