Merhabalar. Yazıcı paylaştığım bilgisayarı kablolu bağlantıdan wireless bağlantıya çevirdim. Sorunsuz çalışan bilgisayarı(yazıcı bağlı bilgisayar) şimdi diğer bilgisayarlar göremiyor. Ağ Bağlantılarım' dan yazıcıyı göstermeye çalıştığımda(yazıcı kurulu bilgisayar) sadece kendisini görüyor. Diğer bilgisayarlarda ise çalışma grubuna girmek istediğimde erişim izni yok, yöneticiyle irtibata geçiniz gibi uyarı veriyor. Tüm bilgisayarlar aynı çalışma grubundalar.
Ağ ve paylaşım merkezini açın. Soldaki sekmelerde gelişmiş paylaşım ayarlarını değiştire basın ordaki tikleri kendinize göre ayarlayın parola sormayıda kapatın
wuss-300 kullanıyorum driverlerini kurdunmu öncelikle pc donanım başarıyla yüklendi dedimi
quote:
Orijinalden alıntı: metecan1996x
wuss-300 kullanıyorum driverlerini kurdunmu öncelikle pc donanım başarıyla yüklendi dedimi
Driver sorunsuz kuruldu. İnternete girebiliyorum. Bu arada Windows XP Home kullanıyorum.
Pulmicort@ hangi işletim sistemi için bahsettiğinizi bilmiyorum ama XP için deneyip sonucu paylaşacağım.
sp 1veya 2 ise problem yaşarsın ben çok yaşadım sp 3 sorunsuz ama arasıra bağlantı kopuyor
quote:
Orijinalden alıntı: DH Konsey
quote:
Orijinalden alıntı: metecan1996x
Driver sorunsuz kuruldu. İnternete girebiliyorum. Bu arada Windows XP Home kullanıyorum.
Pulmicort@ hangi işletim sistemi için bahsettiğinizi bilmiyorum ama XP için deneyip sonucu paylaşacağım.