Şimdi Ara

Wireless access point'e hız sınırı koymak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ycom diye bir modemimiz var 4 portlu ve birde us robotics access point'imiz var.
    access point yardımı ile apartmanda bir kaç kişi internete giriyorlar ama birisinin aşırı download yaptığından şüpheleniyorum, internete girerken can çekişiyorum resmen access point'i çıkardığım zaman kendine geliyor.
    benim sorum şu ki ben bu access point'e mesela gelen hızın yarısını dağıtmasını söyleyebilirmiyim ? veya bir limit verebilirmiyim en fazla 80kb ile falan download yapılabilsin ?
    access point'in markası modeli : Us Robotics 5461A
    modem : ycom diye bir modem.

• arkadaşlar o kadar insanın böyle birşeye ihtiyacı olmadı hiç ? biz çözüm lütfen kötü durumdayım :))
  • Hangi model?

Düzenleme:http://www.usr.com/support/5461a/5461a-ui/setup.htm sayfasından baktım ama yok galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihattr -- 22 Aralık 2008; 1:08:42 >
  • modemin ve access point in ara yüzünde mutlaka limitlendirme vardır. Daha çok ip üzerinden bi limitlendirme söz konusu olur. Kendi ip haricinde hepsini direk limitleyeiblirsin. Kullandığın modem ve access point elimde olmadığı için nasıl yapılacağını anlatamıyorum ama mantık budur.
  • teşekürler arkadaşlar eve gidince bakıcam yoksa hiç birşey yapamıyorum ne yapıyorsa artık internete bile giremiyorum :)
  • Merhaba,

Bandwitdh Limit veya QOS (Quality Of Service) desteginin olmasi gerekiyor.Bu ozellik USR de varmi bilemiyorum,varsada bir tek kisiye limitleme yapmaniz zor..Bunu yapabilen harici bir cihaz daha kesin netice verir oda fazladan maliyet vs demek..
    Mevcut AP lerle kolay gelsin demeken fazla secenek pek gorunmuyor.
    Genede bulursaniz ve paylasirsaniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: peacefire

Merhaba arkadaşlar ycom diye bir modemimiz var 4 portlu ve birde us robotics access point'imiz var.
    access point yardımı ile apartmanda bir kaç kişi internete giriyorlar ama birisinin aşırı download yaptığından şüpheleniyorum, internete girerken can çekişiyorum resmen access point'i çıkardığım zaman kendine geliyor.
    benim sorum şu ki ben bu access point'e mesela gelen hızın yarısını dağıtmasını söyleyebilirmiyim ? veya bir limit verebilirmiyim en fazla 80kb ile falan download yapılabilsin ?
    access point'in markası modeli : Us Robotics 5461A
    modem : ycom diye bir modem.

BU İSTEDİGİNİ MİKROTİK ROUTER İLE YAPIYORSUN....AYRICA BÜTÜN BAĞLANTI HIZLARINI LİMİTLEYEBİLİYORSUN...BEN 5 GÜN ÖNCE KENDİ SİSTEMİM İÇİN ALDIM BAŞARDIM FAKAT BENİM İÇİN ÇOK FAZLA....SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM...... LİMİTLEME VE FİLİTRELEME LOG TUTMAYI BURADA DETAYLI ANLATMİSLAR http://www.mikrotik.com.tr/web-proxy-content-filter/

BENDE TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ SADECEHOSTİN MİKROTİK.COM.TR DEN ALDIM ÜRÜNÜ GARANTİLİ VE FATURALI DÜŞNÜÜRSEN SATABİLİRİM SANA..

http://www.sahibinden.com/sadece_2gunluk_full_mikrotik_rb450_adaptor_kasa_rb150_siyah_indoWQQaXQQ11830093WQQpXQQdisplayitem[simage][/simage]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.