Şimdi Ara

Wireless

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopum icin wireless almayi dusunuyorum ama sizce wireless modem mi almam daha kullanisli olur yoksa wireless dagitici (router) almammi ? ayrica suanki kaldigim yerde devamli olarak kalmayacagim icin modem aldimmi onu gittigim yere goturme gibi bi imkanim olmucak. ben onun icin dagitici istiyordum ama kullanisli birsey olmadiktan sonra almaminda bi anlami olmucak sizce napmaliyim ?

• Walla hangisini istersen alabilirsin.. modemi neden götürme imkanın olmayacak onu anlamadım.. sonuçta bi modemi her yerde kullanabilirsin...
  • acces point almaniz daha mantıklı olacaktir eger modemi goturemeyecekseniz..ayrıca wireless dagitici demek isteginiz sey router degil acces pointtir onuda duzeltmis olayim..Router yonlendiricidir yani wi fi ile alakasi olamayan bir sey...aslında wi fi ozellikli bi modemde alabilrsiniz oradan ayrıldıgınızda eski modemi geri takip wi fi modeminizi yanınızda goturebilirsiniz aynı yere cıkıyor sonucta...tercih sizin...marka olarakta linksys in urunlerini onerebilirim..
  • şu anda internete bağlandığın herhangi bir modem in varmı adsl hattın eğer yoksa kesinlikle modem alman gerek ama kablolu modemim var bunu kablosuz yapmak istiyorum dersen orta halli bir acces point işini görecektir kişisel fikrimi sorarsan modem al neden dersen kablosuz modem sadece modem olarak çalışmıyor alcağın modele göre hem accespoint hem modem hemde tekrarlayıcı gibi özellikleri olan modemler var hangi özelliğini kullanmak istiyorsan onu kullanırsın iki üç tane cihaz kullanarak kalabalık yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan26 -- 5 Temmuz 2009; 13:16:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.