Ona Çalmak Denmez Faydalanmak Denilir Wireless Tutulacak Birşey Değilki Çalınsın
Yoo ben gayet iyi çalıyorum.
Ben: Murat abi bakar mısın ? Şu n95lerin fiyatlarını soracaktım... Tlfcu: 800 YTL küsür. Ben: Abi şimdi sen buranın tel numarasını ver bana ben seni ararım sipariş edersin. Tlfcu: Ok.
Bu şekilde 1-2 tane tutturdum Çevremde ki insanlar paylaşmaktan aciz olunca bazen numara yapmak gerekiyor. Notebooku her zaman kullanmıyorum ama arada kullanırsam her sokakta internetim vardır yani
Tabii hepsi telnosunu koymuyor. Arada tutuyo bu
Wpa ile şifrelenmişse mümkün değildir
Çeşitli modemlerin kendilerine özgü şifreleri var onları bul ve dene. Genelde onları kullanıyolar. Mesela philips modemlerin birkaç modelinde ben 2 3 tane wireless ağda 87654321'i denedim, girdim, sömürdüm, batırdım ve şifreyi mecburi değişiklik yapmaları konusunda dolaylı yolda zorladım.
valla genellikle insanların yaptıkları 1234567890 gibi özürlü şifreler koyması sonucu çalmaya gerek yok
peki ben bi soru sorayım,
benim de wirelessimi sömürdükleri için (şifre yoktu baştan) ben de mac adresinden sadece benim laptopun mac adresini girdim. diğer bilgisayarlar benim wirelessime girebilir mi?
quote:
Orjinalden alıntı: halbay
peki ben bi soru sorayım,
benim de wirelessimi sömürdükleri için (şifre yoktu baştan) ben de mac adresinden sadece benim laptopun mac adresini girdim. diğer bilgisayarlar benim wirelessime girebilir mi?
MAC filtreleme bazıları tarafından etkili ve kesin çözüm olarak görünsede kırılması en kolay yoldur. Burada anlatılmaz tabi yasak.
quote:
Orjinalden alıntı: muhtarsaykoo
Çeşitli modemlerin kendilerine özgü şifreleri var onları bul ve dene. Genelde onları kullanıyolar. Mesela philips modemlerin birkaç modelinde ben 2 3 tane wireless ağda 87654321'i denedim, girdim, sömürdüm, batırdım ve şifreyi mecburi değişiklik yapmaları konusunda dolaylı yolda zorladım.
muhtarsayko tam sayko'ca bir cevap. aynen saykolar gibi davranmışsın. günümüzün zehir gençliğine imrenerek bakıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: nickimi değiştirdim
valla genellikle insanların yaptıkları 1234567890 gibi özürlü şifreler koyması sonucu çalmaya gerek yok
hacu sen nickini niye değiştirdin bea
sifreleme WEP ise cok kolay kirilabilir, wpa olupta kirmak mümkündür ama , karmasik bir düzende yazilmissa sifre (9b8A349L..) gibi kirilmasi pek olasi degildir.
WPA+MAC filtreleme yapıyorum en sağlamı o.Zaten hızım 1 mbit birileri kullanırsa iyice yavaşlayacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme