Şimdi Ara

Wireless

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ikitane Wireless buldu benim wii ama hic birine baglanamadım neden acaba ? bi ayarmı gerekiyor ?

• Wireless'lerin ikisi de senin mi? Eğer senin değilse, kul hakkı yiyorsun demektir. Seninse de ikisinin de Wii'ne yakın olması gerekli. Çünkü sinyal kuvvetli değilse Wii, internete giremez. Yok sinyal de güçlü ama yine de bağlanamıyor diyorsan da, o zaman Wii ayarlarından bulunduğun yeri değiştirmen lazım. Çünkü Wii Türkiye üzerinden olanlara internete erişim vermiyor. Onun için ayarlardan girip, bulunduğun yeri İngiltere yaparsan o zaman internete girmekte bir sorun yaşamazsın...
  • birisinde 1 cubuk var digerinde 2 cubuk ve ikiside benim deil
  • Güvenlik etkinleştirilmiş bir ağ ise bağlanamazsın. Yok güvenlik etkin değil de bağlanamıyorsan gelen sinyal sağlıklı değildir.
  • Güvenlik etkin degil. kilit işareti var orada o açık ama gelen sinyal sayısı birisinde 2 çubuk digerinde 1
  • quote:

Orjinalden alıntı: skull_lord

Güvenlik etkin degil. kilit işareti var orada o açık ama gelen sinyal sayısı birisinde 2 çubuk digerinde 1

ozaman buyuk ihtimal sinyal gucsuzlugu sebep oluyo
  • arkadaslar ben bu konuyu fazla bılmıyorum wii ye bir kart falan lazımmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zepzepzep

arkadaslar ben bu konuyu fazla bılmıyorum wii ye bir kart falan lazımmı?

wii de wireless zaten bulunuyo

ekstra bir şeye ihtiyac yok wireless için
  • valla ne dıyım harka
    ınternete baglanıp napıcaz
    bende sadece wii sports var bu oyunlarda ınternet uzerınden oynanıyormu?
  • hayır o oynanmıyor ama Artık Piyasaya yavas yavas online oyunlar surulmeye baslandı
    Mario Super Charged Football Pal makinalarda ilk Online oyun
  • peki kendimizin sifreli neti olsa baglanmazmı??
  • arkadaslar benim bi sorum var;
    Bitane PC'nin USB girişine takılan bitane alet varmış O etrafa interneti dagıtıyormuş Flash disk gibi bişiymiş. Ben ebay da buldum ama turkiyede bulamadım eger varsa sitesini solermisiniz. Gittigidiyorda sanırım sadece alıcısı var bana verici lazım Bunlar modemden ucuz oluyor Ebaydaki €19 idi. 40 ytl felan yapıyor Ama modemler 170 kusur ytl

BULURSANIZ YAZMANIZI BEKLİYORUM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.