Şimdi Ara

WİRELES ROUTER HAKKINDA BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben sizden bir konuda yardım talep etmekteyim, yardımcı olan arkadaşlar için şimdiden teşekkürler.

Ben pes 2013 oyunun online internet üzerinden oynuyorum. Orjinal lisanslı oyun.

Kendi evimde kullanmakta olduğum modeme wireles yoluyla bağlanıp oydadığımda herhangi bir problem yok.

İnterneti iptal ettirdim.

şimdi 2 üst katta bir komşunun internetini kullanıyorum.

Bu arada oynadığım PC masaüstü bilgisayar, Edimax'ın pcı slotuna tatılı wireles alıcı kullanıyorum.

Şu anda 2 diş çekim gücünde komşunun internetinden internete girebiliyorum.

Komşunun interneti 3 MB hızında olduğu için PES 2013 oyunun online oynamaya müsait değil.

Be sebeple Hızını arttırmayı ve aradaki bağlantıyı güçlendirmek adına TL-WA901ND routerini almayı düşünüyorum.

Soruma gelince bu şekilde router alıp internet hızını da 8 MB yükseltikten sonra PES 2013 online oynayabilirmiyim?

Router'dan dolayı kopmalar yaşarmıyım.

Komşu Zyxcel marka modem kullanmaktadır.

Ya da sizin önerebileceğiz bir yol veya router varmıdır?

TP-LINK'inhttp://www.tp-link.com.tr/products/details/?model=TL-WA901ND#down

• Bunun garantisini size kimse veremez, bulunduğunuz ortamdaki duvarların kalınlığı bile veri akışını olumlu veya olumsuz etkiler.

Unutmayın AP aldığı veri kadar gönderebilir. Gelen sinyaller düşükse AP de size yüksek sinyal ile düşük veri gönderecektir. Ap den gelen sinyalin gücüne aldanmayıp, ap yi en güclü sinyali aldığınız yere kurmanızı önderirim.
  • sana önerim tp_link wr740n
    fiyatı çok uygun ve yaptığı iş bayağı iyi istersen dd-wrt yazılım kurabilirsin içine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy596 -- 15 Haziran 2013; 21:20:39 >
  • Anca deneyerek bunu göreceğiz anlaşılan.
    Yardımı olanlar için teşekkürler iyi çalışmalar.
  • Acces pointler var onları kullan sinyal gücünü arttır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakantopcu10

Acces pointler var onları kullan sinyal gücünü arttır.

daha açıklayıcı bir bilgi olamazdı teşekkürler
  • Ne demek dostum biz niye varız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy596

sana önerim tp_link wr740n
    fiyatı çok uygun ve yaptığı iş bayağı iyi istersen dd-wrt yazılım kurabilirsin içine

Ya arkadaşım nasıl bir öneride bulundun bana , siparişim yanlış oldu, ürün benim istediğim gibi kablosuz ağı genişletmiyor, sadece kablolu ağı kablosuz olarak yönlendirebiliiyor, ürünün geri gönderdim, bir haftam gittik, neyse sağlık olsun başka bir model bakacağım,
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_

quote:

Ya arkadaşım nasıl bir öneride bulundun bana , siparişim yanlış oldu, ürün benim istediğim gibi kablosuz ağı genişletmiyor, sadece kablolu ağı kablosuz olarak yönlendirebiliiyor, ürünün geri gönderdim, bir haftam gittik, neyse sağlık olsun başka bir model bakacağım,

ah be hocam ağıda genişletiyor insan araştırır biraz ben bizzat kendim kullanıyorum kablosuz bağlantı alıyo tekrar kablosuz olarak yayıo cihaz
  • quote:

quote:

quote:

ah be hocam ağıda genişletiyor insan araştırır biraz ben bizzat kendim kullanıyorum kablosuz bağlantı alıyo tekrar kablosuz olarak yayıo cihaz

Nasıl ya ben TPLİNK'in destek hattını aradım. olmadığını söylediler.

Birde ayarlarda göremedim ki. Destek hattı da bana öyle dedi.

• quote:

quote:

quote:

Nasıl yapıldığı anlatabilirsen ya da gösterebilirsen o müşteri temsilcisiyle görüşmemi tekrarlayacağım.

• akşama ozelden resımlı anlatm verıcem hocam şuan işteyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.