Şimdi Ara

--Wir Leben Autos!--Club Insignia...(134 Üye) (611. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.676
Cevap
19
Favori
1.003.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 609610611612613
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Goday

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet05
    Arkadaşlar, nasip olursa önümüzdeki hafta Perşembe yada Cuma imzamda bulunan Opel Insignia , 2010 model Gümüş Gri Insignia olacak.

Sebebini "şimdilik" yazamıyorum.
    Bilmece gibi olacak ama, polemik yaratmamak ve beni tanıyıp merak eden arkadaşları fazla meraklandırmamak ve endişelendirmemek adına aşağıdaki açıklamaları yazıyorum.

* İnsignia memnuniyetsizliği değildir. Yeni aracım 2010 Insignia .
    * Eski aracım 180 HP Cosmo, yeni model de insignia 180 Cosmo ve DVD yine yok.
    * Fabrikasyon olan yada olmayan motor veya başka bir aksam kusuru da değil.
    * Trafik kazası da değil. (Allah Korusun)
    * Evet Gümüş Gri rengi isteyerek aldım.

Acaip pis gaza geldim. 2011 model Kırmızı 180 hp Cosmo alacağım bende.

Valla bence de yakışır Goday. Fenerli olmasam ben de alırdım.

• kırmızıyla gezmek biraz cesaret istiyo. yakışıyo ama şahsen ben gezemem. gümüş gri bence insigniaya yakışmayan bi renk. tabiki mehmet05'in değiştirme sebebini bilmediğim için yorum yapamayacam ama şu anki aracı teknik gri yeni alacağından cok daha güzel. madem değiştiriyosunuz bari navi koydursaydınız. bilmece gibi iş yapıyosunuz.

Orijinalden alıntı: _nusret_

kırmızıyla gezmek biraz cesaret istiyo. yakışıyo ama şahsen ben gezemem. gümüş gri bence insigniaya yakışmayan bi renk. tabiki mehmet05'in değiştirme sebebini bilmediğim için yorum yapamayacam ama şu anki aracı teknik gri yeni alacağından cok daha güzel. madem değiştiriyosunuz bari navi koydursaydınız. bilmece gibi iş yapıyosunuz.

hemde nasıl bir bilmece

Orijinalden alıntı: sfgkmn Hayırlı ve de uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler.

@sfgkmn: teşekkürler
    quote:

Orijinalden alıntı:connectgücü değiştirme nedenini anlamadım

@connectgücü: Insignia yada Opel problemi ile alakalı değil. Gönül rahatlığı ile Insignia alabilirsiniz.
    quote:

Orijinalden alıntı: krz45
    Hayırlı olsun Mehmet.... Sende benim araç özelliklerine kavuşuyorsun. Tahminim 2009 model insignialar seni pek açmadı.
    Asıl sebebini çok merak ettim........

@krz45 : Teşekkürler. Sende Edition Premium vardı. Ben yine Cosmo aldım. 2009 modeller açmıştı.
    quote:

Orijinalden alıntı: dctcagri hayırlı olsun abi, güle güle kullan inşallah.
    rica ederim ayrıca, estağfurullah, ne demek :)

@dctcagri : Teşekkürler.
    quote:

Orijinalden alıntı: celikler05
    mehmet abı opelın gıdıs yonune gene bır comak soktu hadı hayırlısı bakalım.
    arabaları getıren gemının kaptanı ıle ıletısıme gectı sanırım bu kez

@celikler05 : Güzel bir Gümüş Gri bırakmış. Telefon açtı bana
    quote:

Orijinalden alıntı: _nusret_
    kırmızıyla gezmek biraz cesaret istiyo. yakışıyo ama şahsen ben gezemem. gümüş gri bence insigniaya yakışmayan bi renk. tabiki mehmet05'in değiştirme sebebini bilmediğim için yorum yapamayacam ama şu anki aracı teknik gri yeni alacağından cok daha güzel. madem değiştiriyosunuz bari navi koydursaydınız. bilmece gibi iş yapıyosunuz.

@_nusret_ : Kırmızı renk çok güzel duruyor. Seçeneklerim arasında olsaydı tereddüt bile etmezdim. Ancak istediğim donanımda Beyaz, Kırmızı yoktu.
    İlk tercihim Beyaz, ikinci Gümüş Gri (Şimşek gri değil- Yeni bir renk ) üçüncü kırmızı idi. Teknik Gri güzel ancak bakımı zor. Gümüş Gri'nin duruşunu beğendim. Navi almadım. 1.500 TL civarına garantiyi bozmayan Navi ve ekran çözümü artık var. (ayrıca bilgileri paylaşacağım) 4.000 TL verip kısıtlı Navi almak işime gelmedi. Bilmece gibi dursa da bilmece gibi değil ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 20 Şubat 2010; 11:36:35 >

• Sevgili Mehmet, hayırlı uğurlu olsun.
    İkinci turları başlattın. Hadi hayırlısı.

@Kayalık, sizinde aracınız hayırlı uğurlu olsun, aramıza hoş geldiniz.

Her ikinize de kazasız, cezasız sürüşler dilerim.

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo Teknik Gri

19" Dunlop + FlexRide + CD500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme
    Ankara - 47
  • en çok tercih edilen Insignia'ları belirlemek için anketler açtım, katılırsanız sevinirim.

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?board=29.0

farklı anketler için de öneriler olursa açabiliriz.

quote:

Orijinalden alıntı: ted79 Sevgili Mehmet, hayırlı uğurlu olsun.
    İkinci turları başlattın. Hadi hayırlısı. @Kayalık, sizinde aracınız hayırlı uğurlu olsun, aramıza hoş geldiniz.
    Her ikinize de kazasız, cezasız sürüşler dilerim.

@Overdrive: Lütfen başlığa gelip yeni gelen arkadaşları ilave edip, değişiklikleri güncellermisin ?

Merak edenler için Gümüş Gri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 20 Şubat 2010; 12:43:41 >

• mehmet05 burada yazmak istemiyorsanız en azından P.m yoluyla bana yazarmısınız . düşeşemi geldi araç nasıl oldu şimdiden tesekkür ederim . benim düşeş araba ihtiyacım çünkü çok fazla . bütçeyi denkleşmeye çalışıyorum

Orijinalden alıntı: connectgücü
    ...
    benim düşeş araba ihtiyacım çünkü çok fazla
    ...

Hangimizin değil ki...

az kullanılmış 2.el anlamına felan mı geliyor? yoksa sıfır ama hasarlı olabilir mi?

bu arada Mehmet abi, yeni araba açık renk olduğu için cam filmi şart bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dctcagri -- 20 Şubat 2010; 13:45:17 >

ülkemizdeki benzin fiyatları herkesin malumu...

quote:

Orijinalden alıntı: dctcagri

Türkiyede İnsignialara GM garantisi altında halen takılabilen kit yok.

Ancak Opel Türkiye'nin Landi Renzo markası ile anlaştığını ve diğer modellere garanti kapsamında bu marka

LPG kitlerinin takıldığını öğrendim.

dört gözle beklememe rağmen , olumlu bir gelişme olmadı.

Bu yüden , dereye su gelene kadar kurbağanın gözü patlarmış atasözünde adı geçen kurbağaya

benzememek için , Ankara Olgun LPG de , Landi Renzo marka LPG kiti taktırdım.

silindir depo taktırdım. simit depo 45 lt likti.

depoyu fulleyip (ankarada lpg 1.93 tl , ancak daha ucuza satan yerler var , mesela ben 1.74 tl ye aldım)

ölçüm yaptım. bu arada , depo 66 - 67 lt gaz aldı , ve yaklaşık 117 tl ödedim depoyu doldurmaya!( benzinle

yarı yarıya!)

tamamen şehir içi kullanım olmak üzere (ankarada) , tam 520 km gittikten sonra gaz bitti.

Orijinalden alıntı: mehmet05

Çağrıcım camlar renkli zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: dctcagri

ama yan aynalardan başlayıp arka kelebek camında biten bir siyahlık araca çok yakışıyor
    tabi zevk ve seçim senin abi, benimki sadece öneri :D

• quote:

Orijinalden alıntı: 2furious

önce stepnenin yerine simit depo taktılar ama bagajın görümü çok bozulduğu için , onu çıkarttırıp , 80 lt lik

silindir depo taktırdım. simit depo 45 lt likti.

depoyu fulleyip (ankarada lpg 1.93 tl , ancak daha ucuza satan yerler var , mesela ben 1.74 tl ye aldım)

ölçüm yaptım. bu arada , depo 66 - 67 lt gaz aldı , ve yaklaşık 117 tl ödedim depoyu doldurmaya!( benzinle

yarı yarıya!)

tamamen şehir içi kullanım olmak üzere (ankarada) , tam 520 km gittikten sonra gaz bitti.

hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın..

bahsettiğiniz silindir depo taksilerin arkasına yerleştirilen tipte mi?Eğer böyleyse bagaj hacmi oldukça azalmıştır..
    Birde merak ettiğim husus simit depo bagaj altı kaplamasının altına sığmadığı için mi silindir tank tercih ettiniz?

Selamlar...

• husek7 ile biz de araç değiştirmeyi kafaya koyduk. Kırmızı renk tercih ettim. Gerçekleştirmek için planlara başladık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goday -- 20 Şubat 2010; 15:59:33 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.