Şimdi Ara

wipe disk yardımmm aramadığım yer kalmadı!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wipe disk yardımmm aramadığım yer kalmadı!!!! hdd deki silinmiş dosyaları tamamen silen geri gelmeyecek şekilde silen programlar vardı ama bir türlü çalışan bir tanesini bulamadım hepsi demo link verirmisiniz acaba????? google forum p2p ne varsa denedim bulamadım yardım lütfennn...

• Dostum Wipe Disk yok ama Disk Wipe diye bir program buldum.Sanırım buda böyle bişey.Alttaki linkten indir.

wipe disk yardımmm aramadığım yer kalmadı!!!!

İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Buda programın ingilizce açıklaması.

Disk Wipe completely and permanently overwrites and destroys all existing data on a hard disk, overwriting every physical byte of the disk. Once Disk Wipe has been run, all data from every sector will have been eliminated. Disk Wipe makes a multi-hour task, a job that can be done in minutes. In addition, many drive overlays (DDO) or special partitioning software is oftentimes difficult to remove by a simple F-disk and Format. Disk Wipe makes this task easy. Two simple steps will completely remove any DDO or special partitioning information.

• selamlar ya bu ülkenin onça mühendisleri var yada bilgisayar konusunda proğramcılıkla uğraşan bir çok insanı var hiçmi doğru dürüst bir hard disk temizleyecek proğramı yokmu bu nasıl iş ya bir zamanlar Evidence_Eliminator diye bir proğram vardı ama oda artık doğru dürüst çalışmıyor hadi bekliyorum adam gibi bir proğram söyleyin kullanalım.bu işi bilen çok iyiler var neden yazmıyorlar kendilerini ağırdan satmasınlar bilgi paylaştıkça güzeldir.beklemekteyim. bizlerede kızmasınlar bazıları şöyle diyor googlede iyi bir araştırma yaparsan bulursun olmuyor işte bazı şeyler yok bunuda söylemesinler ben donanımhabere'e güveniyorum burda ne arasan bulabiliyorsun ama böyle bir proğramın olmaması çok üzüçü şimdiden bize bu konuda yardımcı olacak arkadaşa çok ama çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indiana jones -- 23 Nisan 2011; 17:26:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.