Şimdi Ara

winter board nedir ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sağda solda devamlı görüyorum duyuyorum ama tam olarak ne işe yaradığını bi türlü öğrenemedim detaylı bir bilgi de yok yada var ben bulamadım ama bilen bir arkadaş bunun ne işe yaradığını nasıl kurulduğunu neler yapıldığı hakkında bizi aydınlatırsa sevinirim

eminim ki benim ki arkadaşlarda vardır bunu bilmeyen şimdiden yardımcı olacaklar arkadaşlara teşekkür ediyorum...

• winter board = bir tema yapılandırma yazılımı önce Cydia içerisinden WINTERBOARD yazılımı kur ardından winterboard uyumlu temaları yükle winterboard içerisinden temayı seçip kullanabilirsiniz..

Örnek Tema adı = Umicon
  • uyumlu temaları nerden bulabilirim ??
  • yine cydia dan bulabilirsin, temayı indirdikten sonra, winterı aç temayıseçili hale getir.
  • saolun arkadaşlar yardımlarınız için biraz kurcaliim bakalım bişeyler olursa terkrardan yazarım
  • bende 1.1.4 den beri her versiyonda summerboard,winterboard hepsini kurdum.olmazsa olmaz program adı altında anlatılan yazılarda,summerboard(yeni adıyla winterboard) olmazsa telefona yüklediklerin çalışmazmış deniyordu?hiç öyle bişey olmadığını şimdi anladım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: daft punk

bende 1.1.4 den beri her versiyonda summerboard,winterboard hepsini kurdum.olmazsa olmaz program adı altında anlatılan yazılarda,summerboard(yeni adıyla winterboard) olmazsa telefona yüklediklerin çalışmazmış deniyordu?hiç öyle bişey olmadığını şimdi anladım...

Peki hangi uygulama veya yolla temaları uyguluyorsun????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilecom -- 15 Aralık 2008; 16:52:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Get contact nedir bu saçmalık?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mobilecom

quote:

Orjinalden alıntı: daft punk

bende 1.1.4 den beri her versiyonda summerboard,winterboard hepsini kurdum.olmazsa olmaz program adı altında anlatılan yazılarda,summerboard(yeni adıyla winterboard) olmazsa telefona yüklediklerin çalışmazmış deniyordu?hiç öyle bişey olmadığını şimdi anladım...

Peki hangi uygulama veya yolla temaları uyguluyorsun????????

tema uygulamıyorum.orjinal tema kullanıyorum.
  • benim aslında istediğim turkcell simgesi ve wifi simgelerini falan değiştirmek bunları nasıl winterboard la değiştiriyoruz onu çözemedim yada temaları buna nasıl yüklüyoruz cydia dan yüklediğim temalar geçiyor ama seciyorum bi tırt olduğu yok kendi içinden bazı seçtiklerimi uyguluyor
  • Size birkaç güzel uygulama;daha önce forum'da yazmıştım.Ayrıca daha değişik temelarda var.İsterseniz onları da yazarım.Cydiadan Winter Board (Sizlere değişik bir kaç tema).
    AMANA 08
    Umicon:umicon 2, 3 boyutlu çok güzel bir uygulama
    Winter Weather BG:Hava durumunu açtığınızda arkasında çok güzel bir tema.
    Christmas SMS:SMS' i açtığınızda arkada Noel ağacının olduğu tema
    Simple Text(steffwiz source'te bulunuyor bu Source'ü Cydia'da More package
    Sources'ten eklenebilir.
    Kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.