ARKADAŞLAR SORUN ASLINDA ÇOK BÜYÜK...VE BEN BUNUN ÇÖZÜMÜNÜ HİÇ BİYERDE BULAMADIM BURADA DA KONU AÇTIM DAHA ÖNCELERİ FAKAT YARDIM EDENLER PEK OLMADI... EĞER BU KONUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN USTALAR VARSA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM???SORUN ŞU
İNTERNETTEN İNDİRDİĞİM DOSYALAR HEP CRC HATASI VERİYOR. DİYORUMKİ BAĞLANTIDANDIR BELKİ. DİYELİMKİ SAĞLAM İNDİRDİM BAŞKA Bİ DİSKE KOPYALIYORUM SONRA Bİ BAKMIŞIM ARTIK O DA BOZUK.....
MESELA 7 GB LİK OYUNUMU ARŞİVLEDİM. SONRA ÇIKARDIM RARDAN BAKTIM BOZUK. TEKRAR SİLİP TEKRAR ARŞİVLİYORUM. TA Kİ ARŞİVİ SAĞLAM ALASIYA KADAR. BAZENDE SAĞLAM ALIYOR. AMA GENELDE BOZUK.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BUNUN SEBEBİ NEDİR BU BİLGİSAYAR NEDEN BOZUK ARŞİV YAPIYOR HEP SEBEBİ NE?? BİSÜRÜ DOSYA KAYBETTİM BU SORUN YÜZÜNDEN.
YAZILIMDAN MI OLUYOR WİNRARDA SEÇENEKLERİMİ DEĞİŞTİRMEM GEREK. DONANIMDANMI OLUYOR OLUYORSA HANGİ DONANIM. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
sorunun sebebini bulamadığım gibi kafayıda yemek üzereyim anakarttan sandım ramden dedim yok yok yok. dikkatimi çeken bişey var. sağlam arşivi düzgünce çıkarıyor. benim bilgisayar sıkıştırdığım arşivi bozuk sıkıştırıyor??
kullandığın sıkıştırma prog. dan işletim sisteminden yada virüsten olabilir bence donanımla pek alakası yok gibi, farklı programlarla sıkıştırmayı dene
hocam işletim sistemi ve virüs değil. çünkü hepsini test ettim. winrarın birsürü değişik versionunu kurdum. diğer işletim sistemlerinide kurdum. şuan son sürümü mevcut winrarın ve windows 7 var. benim farkettiğim olay şu. benim pc veriyi sıkıştırırken hatalı sıkıştırıyor. yani hatalı image alıyor yada hatalı rar dosyası yapıyor? bunun nedenine ram diyenler var vb. bi çok sebebi olabilirmiş ama ben bitürlü çözemedim. bilgisayarımda başka bi hata yok oyunlar çok iyi çalışıyo ne mavi ekran ne reset ne donma. hiçbiri yok. ama böyle bi sorun var işte bu sorunun nette çözümüde yok