Şimdi Ara

!!! Winrar 3.90 Final Türkçe Çıktı (22.08.2009) !!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
138.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Winrar'ın güncelleştirme gibi bir özelliği yok mudur? Yani her yeni sürümü çıktığında tam sürümünü bir daha mı indirmek gerekiyor. Winrar'ın ayarlarında bulamadım da. Zaten kota durumu var, malum. (Rietveld abi, kızma ) Gerçi hesapladım, 1 kuruştan aza maloluyor ama kotayı 2.5 GB aştım gene, babam program müzik, film falan indirmeyi yasakladı. Hem her yeni sürümü indirmek zor oluyor, güncelleştirme diye bir seçenek yok mu, kendisi otomatik yapsın ya da güncelleştirmesi çıkınca haber versin, sadece güncelleştirmeyi indireyim?
  • 40 günlük süreden sonra ne olacak?
  • Selamlar ;

Paylaşımınız ve emeğiniz için teşekkür ederim.

Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhan_28
    40 günlük süreden sonra ne olacak?

Kullanmaya devam edebiliyorsun. Sadece Winrar'ı her açtığında "40 günlük süre bitti. Lütfen satın alın." diye taciz ediyor. Önemsiz bir şey ama bir süre sonra tam işe başlayacakken "Tamam"a basmak zorunda kalmak sıkıcı hale gelebiliyor.
  • paylaşım için saol
  • sağol
  • Programın 3.71 sürümü çıktı.

İyi Forumlar...

• riettveld bi konu açıyosun ve her gün her betayı güncelliyosun helal olsun sana
    ayrıca saol paylaşım için
  • Paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orjinalden alıntı: cfsenel

Çok teşekkürler. Kotayı aştığım için şimdi indiremiyorum, Cuma günü denerim.

Kardeş sende her konuya aynı mesajı yazmışsın.

demekki hesaplı kullanıyor neti arkadaş

• Ya bunlar hep 40 günlük deneme sürümü full sürüm winrar nerden bulabiliriz ismi nedir yavs ?_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

Ya bunlar hep 40 günlük deneme sürümü full sürüm winrar nerden bulabiliriz ismi nedir yavs ?_?

Full sürüm yayınlamak bu bölümde yasak.
    Ya satın alacaksın yada başka çaresine bakacaksın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

Ya bunlar hep 40 günlük deneme sürümü full sürüm winrar nerden bulabiliriz ismi nedir yavs ?_?

google
  • Google'dada aradım acayip acayip şeyler çıkıyor, neyse ben yine google a gidiyom
  • Bu full mü
  • paylaşım için teşekkürler
  • paylaşım için sağol......
  • hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattı34 -- 19 Nisan 2008; 12:32:47 >
  • sağol
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.