Şimdi Ara

/// Winning (PES) Eleven--->Topluluğu \\\ [42 üye]PS1-PS2-PS3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
0
Favori
5.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar : ))) PES in bildiğiniz üzere PC de SUPERPATCH die bi muhabbeti var... muhteşem bişey deniyor bütün sahalar kadrolar yüzler formalar armalar aklınıza gelebilecek herşey ama herşey çok daha iyi ve gerçek oluyor... 2.1 GB civarı bi patch zaten... Fakat Bunu iki kere indirmek isttedim ikisindede %98 de kaldı... bağlanmıyor daha fazla.. bu ne işti ne muhabbettir bilen varmı? veya bu SUPERPATCH i indirebileceğim başka bi link verebilecek? (eklermsn bu arada rebel kardeş)
  • ya benide ekleyin kesin, şu yukarıda dediğim golü atabilen var mı?
  • XBOX360 PES6 oyununda 430 galibiyetim 153 yenilgim var.....Beni de ekleyin Bu saçma PES serisinde bu kadar galibiyet bile fazla....
  • quote:

Orjinalden alıntı: power512

ya benide ekleyin kesin, şu yukarıda dediğim golü atabilen var mı?

winning/pes kaçta??. we8 de çok oluyordu bu gollerden. ben we10 da taccinardi(villareal) ile ortasaha yayından 45 mt galiba, kaleci kalesindeyken bi gol atmiştım. hayatımda hiç o kadar hızlı giden bi top görmedim. we 9 da roberto carlos la 40 mt reden çok frikik gölü attim. bu arada TAM roveşata gölü atan oldumu. we 10 da atan gördüm ama bilinçli atmadı hiç birisibilinçli nasıl atılır; antremanda denediğim kadarıyla kornerden R2 ye basılı tutarak barı çok az doldurup orta yapıyoruz. sonra oyuncu tam vuracaği sırada yon tuşundan elimizi çekip R2+ KARE ye basınca eğer top yeteri kadar havada ise rovaşata gölü oluyor, yalnız bu bahsettiğim tam roveşata, yarım,vole değil. anteremanda çok atıyorum ama maçta olmadı şimdiye kadar.

• beni de ekler misin rebel
    bu arada ikimizde askerliği patnos city de yapmışız..sen hangi yıllarda ve hangi sınıfta yapmıştın
  • beni de eklerseniz sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: uygar87

quote:

Orjinalden alıntı: power512

ya benide ekleyin kesin, şu yukarıda dediğim golü atabilen var mı?

winning/pes kaçta??. we8 de çok oluyordu bu gollerden. ben we10 da taccinardi(villareal) ile ortasaha yayından 45 mt galiba, kaleci kalesindeyken bi gol atmiştım. hayatımda hiç o kadar hızlı giden bi top görmedim. we 9 da roberto carlos la 40 mt reden çok frikik gölü attim. bu arada TAM roveşata gölü atan oldumu. we 10 da atan gördüm ama bilinçli atmadı hiç birisibilinçli nasıl atılır; antremanda denediğim kadarıyla kornerden R2 ye basılı tutarak barı çok az doldurup orta yapıyoruz. sonra oyuncu tam vuracaği sırada yon tuşundan elimizi çekip R2+ KARE ye basınca eğer top yeteri kadar havada ise rovaşata gölü oluyor, yalnız bu bahsettiğim tam roveşata, yarım,vole değil. anteremanda çok atıyorum ama maçta olmadı şimdiye kadar.

arkadaşın dediği golden PES 4 te 10'larca attım sanki oyunun hatası gibiydi. çünkü koşarak yarı sahayı geçtiğimiz anda kaleci ceza sahasının sonuna kadar gelmiş oluyordu ve sert ve düzgün bir şutla çok rahat atabiliyorduk. ayrıca bende PES 4 ve PES 5'te İzmir'de Sony Yetkili Bayisi tarafından yapılan Japon futbol turnuvasında oynamış ve 3. olmuş bi elemanla tüm arkadaşların önünde kapıştık ve 2 tane atarak yenmiştim PS3 alınca online kapışırız artık. bilgisayara karşı son seviyede kesmeyen arkadaşlar benimle oynayabilirler. (benide eklerseniz sevinirim)

• Evet millet Wining Eleven efsanesiyle ilk tanışmamızı ve ilk oynadığınız WE(PES) ya da ISS oyununu yazalım.

Ben ilk 99 yazında "International Superstar Soccer Pro 98" ile adım attım bu serilere. Kısaca ISS olarak bilinen, Konaminin Winning Eleven serilerinden önce çıkardığı futbol oyunlarıydı. Futbol oyunlarıyla aram pek iyi olmamasına rağmen kapağındaki "Carlos Valderrama" resmi ile beni tavlamıştı bu oyun. aynı zamanda Fifa 98 de oynuyordum ama bu oyun fizik olarak epey basıyordu Fifa serilerine. Fifada orta sahadan rövaşata atmaya alışmış olan ben , bu oyunda ilk 3, 5 maçta gol atamayınca çok kızmıştım aga bu nasıl oyun nalet olsun diye.Ama sonra yılmadım verdim fazlasıyla boş olan vakitlerimi ve oyunun felsefesini de öğrenince goller peynir ekmek gibi gelmeye başladı. Daha sonra Winning Eleven çıktı ki asıl milat o zaman başladı. Ve olaylar gelişti...

Aha da ilk oynadığım Wining'in atası ISS 98 den bazı resimler. Grafikler manyak ama haa

///  Winning (PES) Eleven--->Topluluğu \\\ [42 üye]PS1-PS2-PS3

• hahaha Evet Bu oyunu oynardım ben Şahane bişeydi ya ;) hep şunu derdim, Grafikler berbat ama oyun oynanış çok gerçekçi
  • quote:

Orjinalden alıntı: giannakopoulo

Evet millet Wining Eleven efsanesiyle ilk tanışmamızı ve ilk oynadığınız WE(PES) ya da ISS oyununu yazalım.

Ben ilk 99 yazında "International Superstar Soccer Pro 98" ile adım attım bu serilere. Kısaca ISS olarak bilinen, Konaminin Winning Eleven serilerinden önce çıkardığı futbol oyunlarıydı. Futbol oyunlarıyla aram pek iyi olmamasına rağmen kapağındaki "Carlos Valderrama" resmi ile beni tavlamıştı bu oyun. aynı zamanda Fifa 98 de oynuyordum ama bu oyun fizik olarak epey basıyordu Fifa serilerine. Fifada orta sahadan rövaşata atmaya alışmış olan ben , bu oyunda ilk 3, 5 maçta gol atamayınca çok kızmıştım aga bu nasıl oyun nalet olsun diye.Ama sonra yılmadım verdim fazlasıyla boş olan vakitlerimi ve oyunun felsefesini de öğrenince goller peynir ekmek gibi gelmeye başladı. Daha sonra Winning Eleven çıktı ki asıl milat o zaman başladı. Ve olaylar gelişti...

Aha da ilk oynadığım Wining'in atası ISS 98 den bazı resimler. Grafikler manyak ama haa

Resimdeki bonus kafa kim ?

• quote:

Orjinalden alıntı: forious

quote:

Orjinalden alıntı: giannakopoulo

Evet millet Wining Eleven efsanesiyle ilk tanışmamızı ve ilk oynadığınız WE(PES) ya da ISS oyununu yazalım.

Resimdeki bonus kafa kim ?

carlos valderrama. kolombiya eski milli takım oyuncusu

• arkadaşlar ps3 ün 1.70 güncellemesi ile ps2 nin pes6 tisi tam uyumlu oldugu açiklanmış.yani hem online olarak hem offline olarak tam performans aliniyormuş ps3 ten.
    aslinde ps2 nin pes 6 sini alip ps3 te online alemlere akmak olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelto3

arkadaşlar ps3 ün 1.70 güncellemesi ile ps2 nin pes6 tisi tam uyumlu oldugu açiklanmış.yani hem online olarak hem offline olarak tam performans aliniyormuş ps3 ten.

doğru söylüyorsunda şimdi bunun için orjinal oyun bulmak gerekiyor.Yada başka bir yolu varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

quote:

Orjinalden alıntı: kelto3

arkadaşlar ps3 ün 1.70 güncellemesi ile ps2 nin pes6 tisi tam uyumlu oldugu açiklanmış.yani hem online olarak hem offline olarak tam performans aliniyormuş ps3 ten.

doğru söylüyorsunda şimdi bunun için orjinal oyun bulmak gerekiyor.Yada başka bir yolu varmı

pes6 galiba sadece pal makinalarda çalişiyor değilmi. gerçi oyuna başlamadan pal, ntsc seçenegi var ama o tv için sanırım. japon versiyon ps3 de çalişacagını bilsem alırım

• valla bende ntsc-u da çalişacağını bilsem bende alirim
  • Bende varım.Gerçi ps2mi yeni aldım şuan sadece pes4 var ama en kısa zamanda pes6yı edincem
  • This Is Winning Eleveeeeennnnn
    Erdeminho
    beni de ekle
  • ya arkadaslar lutfen yardım edın bende xbox360 ntsc-j var we 10 verdı adam bana cunku ntsc-j makınelerde sadece japon futbolu olarak bu oyun warmıs kabındada cok ılgıncdır we:pes2007 var.sorun su oyuna ılk gırdıgınızde ıngılızce ama ılkden sonra tamamen japonca cıldırıcam napabılırım sızce
  • Segadaki İSS SUPER STAR SOCCER DELUXE, beni bu oyunun bağımlısı yaptı...Ps one da oynadığım Winning eleven 4 ve İss Pro evolution soccer oyunları ile bağımlılığım hat safhaya ulaştı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdeminho

This Is Winning Eleveeeeennnnn
    Erdeminho
    beni de ekle

romarinho da vardır bilir misin bi belgeselde vardı çok kıvrak topçu ama klüp seçmelerinde bunu almıyorlardı sonlara doğru halı sahanın kralı olan ve sanıyorum portekizde bi klube transfer olan adam ile robinho maç yapmıştı...............bu arada robinho nasıl bi topçudur ki real madrid'de oynamaktadır, hayır bi numarasını daha göremedikde o bakımdan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.