Bildirim
winning eleven 7 hız patch'i nereden bulunur
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bir yerden bu yazıyı buldum umarım işimize yarar
Arkadaşlar, bakıyorumki WE7:I oynayan arkadaşlarda ciddi ciddi hız sorunları yaşıyorlar. Ve nedense herkes bir Speed Up programı beklentisi içinde. Ama boşuna bekliyorsunuz. Eğer WE7:I oyununda 1000WE puanına ulaşırsanız, Optionslardan WE Shop a girin ve oradan Double Speed i açın. Sonra maça gelin, tam başlarken ESC yapın, Game Speed ayarlarına gelin ve Normal Speed den Double Speed yapın. Emin olunki çok hızlanıyor.
Benim PC 800X600 ve High yapınca hafiften kasıyordu, özellikle ceza sahası içinde fakat Double Speed ile oynayınca 1280X720 ve High yapıyorum ve herhangi bir kasılma olmuyor. Ceza sahasında bile..!
Hızlandırıcılarda yaşanan kontrol sorunu bunda yaşanmıyor. İyi eğlenceler!
__________________ -
tıklave gör -
pes3 ve we7 patchleri aynı mı? -
WE:I'da zaten bir yavaşlık sözkonusu değil (sistem kasılmaları hariç) oyun PES3'den katkat hızlı çalışıyor. -
valla uyumluluk ile ilgili olabilir belki!98 uyumluluk modunda calıstırmayı dene olmazsa,bunun google'ı var,yahoo'su var!!!!ara ki bulasın kardes!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X