Şimdi Ara

winning eleven 10 hakkında ufak bi soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selam arkadaşlar ps-2 winning eleven 10 da barcelona manchestera karşı güçsüz kalıorr yada ben taktiği yanlış yapıorumm acaba diyorumm. Bu taktikle ilgili bir ipucu varmıı varsa öğrenebilirmiym....
    Bilmiyorumm belki saçma gelmiş olabilir ama doğru düzgün atak yapamıyorum ilgilenecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederimm iyi geceler

(edit:imla hatası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy frog -- 30 Ekim 2006; 23:17:51 >

• Bu ufak bi soru değil.
    Bu arada ??DÜNYA ÇOK B€RBAT FAKAT GRAFİKL€Rİ MÜK€MM€L?? lafını beğendim.Hakkaten hoş ve anlamlı .Bide ekran kartı oalyı :) .Bazı yerlerde kullanabilir miyim?
  • Yaa Allahım yaa ben ne bekliyorum aldığım cevap ne

Bu arada sözü beğendiğin için teşekkür ederimm kullanmazsan sevinirimm.. (emeğe saygı )

İyi G€c€ler...
    quote:

Orjinalden alıntı: uykulu oyuncu

Bu ufak bi soru değil.
    Bu arada ??DÜNYA ÇOK B€RBAT FAKAT GRAFİKL€Rİ MÜK€MM€L?? lafını beğendim.Hakkaten hoş ve anlamlı .Bide ekran kartı oalyı :) .Bazı yerlerde kullanabilir miyim?

• AHAHh eywallah. :)
  • hakkatten benden başka birinde de oluyomuş bu olay.
    arkadaşla genelde maçlarda çekişiriz(çoğunda ben yenerim)
    ama şu winning 10 da ben barça o man united olunca fark yiyorum birader.
    defans adamları tutamıyo,yağ gibi akıyo man united liler.
    puyol adamı delirtiyo zaten(yerine başka adam alayım dicem ama yedekte defans yok)
    3 lü defansın önüne 2 ön libero yapınca toparlanıyo gibi oluyo ama bu defansla ıı
    çare barçayı değiştirmek,bi de ronaldinho olmasa...
  • Ben fark yemedim hiç ama ne bileyimm man. united nasıl yapmışlar anlamadımm milan ı alayım diyorumm..

İlk yarı bastırıyor 2, yarı artık oyunu kendi sahasına çekiyor..

Normalde barcelonayla süper ataklar oluyor defansta sıkıntı çekiyor ordada puyol olmasa ne olurdu kimbilir
    Ama tek bildiğim manchester barcelona karşısında üstün oynuyor...

Bir ipucu varmı diye merak etmiştimm ama anlaşılann yok

İyi Günl€r....
    quote:

Orjinalden alıntı: hsandmanm

hakkatten benden başka birinde de oluyomuş bu olay.
    arkadaşla genelde maçlarda çekişiriz(çoğunda ben yenerim)
    ama şu winning 10 da ben barça o man united olunca fark yiyorum birader.
    defans adamları tutamıyo,yağ gibi akıyo man united liler.
    puyol adamı delirtiyo zaten(yerine başka adam alayım dicem ama yedekte defans yok)
    3 lü defansın önüne 2 ön libero yapınca toparlanıyo gibi oluyo ama bu defansla ıı
    çare barçayı değiştirmek,bi de ronaldinho olmasa...

• PES5 de arkadasla genellikle çekişmeli maçlar yapardık. Winning eleven 10 da arkadas barcayı seçmeye başladı. Ben ise interi alıyordum. Tüm maçlarımı rahat oynuyordum. Daha sonra barcanın yeni transferlerini thuram zamborotta yı vs yaptık. Önceden defansı hatalar yapan takım , süper defanslı , süper atak gücü olan bir takım haline geldi.Bence bu oyunda barça ( yeni transferleriyle) en güçlü takımdır. Manchesteri bilmiyorum hiç denemedim.PES6 bu oyuna göre, her bakımdan daha tutarlı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 4 Hakkında Birkaç Soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4-3-3 vıctor valdes

puyol - ologuer- marquez -van bronchorst

ınıesta xavı ronaldınho

guıly larsson etoo

etoo forvette her yerde ıyı oynar.gudjohnsen varsa guıly ile yer değiştir.ınıestanın yerine deguıly geçsin.
  • Dur bi de karma takım yapayım.

1-Buffon
    2-R.carvalho
    3-Nesta
    4-Maldini
    5-Vieira
    6-Ljunberg
    7-C.ronaldo
    8-Gudjohnsen
    9-Etoo(sağda)
    10-Trezequet(ortada)
    11-Henry (solda)
  • sağol bir deneyeceğim.

Messi yi neden almadın yaw onun gibi bir adam oynatılmazmıı

İyi Geceler...
    quote:

Orjinalden alıntı: sorcery

4-3-3 vıctor valdes

ınıesta xavı ronaldınho

guıly larsson etoo

etoo forvette her yerde ıyı oynar.gudjohnsen varsa guıly ile yer değiştir.ınıestanın yerine deguıly geçsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: crazy frog

sağol bir deneyeceğim.

Messi yi neden almadın yaw onun gibi bir adam oynatılmazmıı

İyi Geceler...
    quote:

Orjinalden alıntı: sorcery

4-3-3 vıctor valdes

ınıesta xavı ronaldınho

guıly larsson etoo

Arkadaşa % 100 katılıyorum.4 3 3 ün orta üçlüsü ileri üçlüye yakın olan versiyonuyla süper oluyor.Özellikle üçgen tuşuyla arapasları müthiş iyi sonuç veriyor.Aynı sorunu bende yaşadım çünkü.10 maç falan Barca yı alarak manchester ile oynadım.Anca yenebildim.

• bende kanatları kulanan taktikle oynayamıyorum.ortadan daha etkili olabiliyorum.bu oyun iyi oynamanın yanında taktik bilgisi de istiyo zannımca.
  • oyundaki orjinal taktigi bozma saga messi sola ronaldınho ortada eto messi sag acık gibi oynuor o taktıkte ordan alır dumduz ınersın cızgıye cek geri ortaya pas ver yada yerden orta yap , orta saha en geride xavi ilerde deco oynat defansa belletiyi al dıgerlerıne dokunma derim ben oyle oynuorum saygılar..
  • Verdiğiniz fikirler için teşekkür ederim arkadaşlar..

Fakat bugün yeni taktikle oynadımm 3-5-2 oynattım takımı deco yerine belleti vam bommel yerinede xavi yi oynattım iyi sonuç aldımm 6-0 gibi fark elde ettim ilk maçımda

Deco bence counter attack larda ağır kalıyor .. onun yerinde belleti bana göre daha iyi iş çıkardı..

Bu tamamen benim görüşüm siz farklıda düşünebilirsiniz.. saygılar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.