Şimdi Ara

Windrose PC Ana Konu Türkçe 2026

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Windrose – Korsan Temalı Açık Dünya Macerası

Windrose, oyuncuları korsanlık temasının hâkim olduğu geniş bir açık dünyaya götüren aksiyon-macera türünde bir oyundur. Oyunda kendi geminizi yöneterek denizlerde keşif yapabilir, ticaretle uğraşabilir ya da diğer gemilerle savaşarak ün kazanabilirsiniz.

Gemi özelleştirme, mürettebat yönetimi ve deniz savaşları oyunun temel mekanikleri arasında yer alıyor. Ayrıca farklı adaları keşfederek görevler alabilir, ganimet toplayabilir ve korsan dünyasında kendi hikâyenizi yazabilirsiniz.

Görsel tarzı ve atmosferiyle klasik korsan temalı yapımları andıran Windrose, hem keşif hem de aksiyon odaklı oynanışıyla dikkat çekiyor.

Ayrıca oyun bölgesel fiyat ile 13,49 dolara geliyor globalde 30 dolar civarında.

store.steampowered.com
    Save 10% on Windrose on Steam
    https://store.steampowered.com/app/3041230/Windrose

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 14 Nisan 2026; 14:33:49 >

• Fiyat güzel. İçerik ve grafikler de güzel ama o vuruş hissi tam fiyatının oyunu olduğunu gösteriyor. Şu korsan temasını adam gibi bir firma kullanamadı bir türlü. Ya Ubisofta kaldık ya indie firmalara...

• Steam’da satın alımlarda 1. sırada görünüyordu. Kısa videolarına göz attım ve hemen ben de satın aldım. Forumda konu göremeyince bir başlık açayım, yararlanmak isteyen faydalansın istedim. İnşallah güzel bir oyun olur da korsan temalı oyun hasretimizi gideririz.

Betasında biraz fazla hype yapıldı bence. 100k'ları görür akşama ama yalnızca hayatta kalma fanlarını tatmin eder. Vuruş hissi hiç iç açıcı değil.

• Denemek için korsanını indirdim gerçekten düşündüğü gibi boşuna hypelanmış bir oyun. Oynanış ve mekanikleri Mobil oyundan hallice. Özellikle vuruş hissi mobil oyunum diye bağırıyor. Grafikler de ehh işte. Diğer hayatta kalma oyunlarında ne varsa aynısı bunda var işte tek farkı korsan teması. Ama başlar başlamaz çıplak ıssız bi adaya düşünce videolardaki gibi olmanın çok uzun zaman alacağı anlaşılıyor. The Forest vs türevlerini sevenler belki oynar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdvocateD -- 14 Nisan 2026; 21:1:37 >

Hocam Crimson Desert'te iki odun topla gel görevlerine üşenen adamlara göre bir oyun değil bu zaten 😄 Bu oyun komple toplama üzerine zaten. Hayatsızlık ister bu tarz survival oyunları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef bir türlü sevemediğim bir tür oldu hocam bu oyunlar. Sons of the forest oyunu da görsel olarak çok hoşuma gitmişti ama maalesef tür olarak gene aynı olduğu için hiç bir zaman başlayamadım kendisine.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.