|
Bu nedir arkadaş ? son beş aydır saçma sapan güncellemeler, kayıt defterinden kapatsan bacadan giriyor, her güncellemede hatalar artıyor stabilite azalıyor. Ne kullanıcıya saygısı var ne de kişisel verilere. İstesen de kapatamıyorsun 7 gün sonraya ertelediğim güncellemeyi kapattığım akşamında ertele dememe rağmen elimden alıyor kuruyor, oyun ortasında pc yi kapatıp güncelleme yapıyor, arkada 300 tane windows hizmeti açık hayatım boyunca kullanmadığım/kullanmayacağım tırıvırı şeyler sistem kaynaklarını tüketiyor yaz sil yapıyor ssd nin ömründen yiyor, bir piyasada rekabetin olmayışı bu kadar mı felaket olur ya ? adamlar kendi bilgisayarımızda bizden daha fazla yetkiye sahip illallah ettim artık. 3 ay önceki bir güncellemeden sonra klavye/mouse ve diğer usb portları gün içinde durduk yere gider oldu, hiçbir şey yokken bir güncellemeden sonra başladı bu olay. Bugün neyi güncellemeye çalışıyordu bilmiyorum ama bilgisayar gene kendi kendine kapandı açtığımda görev çubuğuna tıkladıkça donuyordu olay kaydına girdiğimde bir güncellemeyi yükleyemediğini bunu 20 kez denediğini gördüm, al bilgisayarı s"k diyesim geliyor artık. |
![]() |Ryzen R7 5800X3D(artık yok satmak zorunda kaldım)|Gigabyte X370 G5||Crucial Ballistix 2X8 RGB|XFX 6900XT MERC319|Corsair RM750x|Bitfenix Pandora|JM Donkey 512GB M2| WD Blue1TB|CM Seidon 240[4 SP 120]| Lucy
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt