Şimdi Ara

WINDOWSTAN ANLAYAN YARDIM ETSİN NOLUR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi durum şu pcyi açtığımda hoş geldiniz ekranında "Kullanıcı profil hizmeti oturumu açamadı" diye bir hata alıyordum defalarca yeniden başlattım fakat düzelmedi.
    Neyse güvenli moddan giriş yaptım kullanıcı hesaplarına girdim ordan "Gelişmiş Kullanıcı Profili Özelliklerini Yapılandırın"a tıklayıp adminstrator olmayan kullanıcıyı sil dedim ve pc sorunsuz açıldı fakat karşıdan yüklemeler ve daha birçok dosya yoktu.Bende sistem geri yükleme yaptım kaybettiğim dosyalar gözüküyor fakat içleri boş yani mesela film dosyasını açıyorum içinde sadece altyazı var video yok.Yardım edin eski dosyalarıma bir şekilde nasıl ulaşabılırım? :( :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇalışkanveBaşarılı -- 2 Aralık 2014; 18:38:53 >

• Ease US Data Recovery kullanın.Link verebilirim.
  • Advanced System Care kullanıyor musunuz ?
  • shervum S kullanıcısına yanıt
    Hayır fakat ccleaner kullanıyorum bazen
  • ÇalışkanveBaşarılı kullanıcısına yanıt
    http://www.tamindir.com/minitool-power-data-recovery-free-edition/
  • dostum indirdim özelden yardımcı olurmusun programı biliyorsan
    C D E ne kadar sürücülerin varsa sıralanır orada kaybettiğin dosyalar hangi sürücü de ise full scan diceksin ingiizcen yoksa google translate kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir lutfen yardım edin
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Undelete recovery , Damaged partition recovery , Lost partition recovery, Digital media recovery hangisini seçmem lazım
    http://www.youtube.com/watch?v=2KY_wPxs0yg
    Sen lost yazanı uygulayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 3 Aralık 2014; 1:56:44 >
  • Deniyorum dostum haber ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.