Hard disk hariç yeni pc topladım. Eski parçalarımı satarken xp sp3 yüklemişler. Ben yeni parçalarımı taktıktan sonra format atıp xp sp2 kurdum. Ama windowsta biraz tuhaflık var formattan sonra windowsa ilk girdiğimde framdyn.dll ve srclient.dll bulunamadı hatalarını verdi. Bunları dll sitesinden buldum şu an hata vermiyor. Fakat windows yine de biraz garip bilgisayarım sağ tık özelliklerde xp professional yazıyor, pcnin açılışında windows xp professional yazmıyor sadece windows xp yazıyor. Ayrıca bilgisayarım sağ tık özelliklerde işlemci yok sadece ram var. Xp sp3ten sonra sp2 yüklemek karışıklığa yol açmış olabilir mi C yi biçimlendirmiştim format sırasında ama yine de tuhaflık var gibi.
ÇayLaK KRaL, arkadaşım Modifiyeli Xp kulanıyorsunuz, yokds orijinal xp mi kulanıyorsunuz?
açılışta benim pcde de professional yazmıyordu o sorun değil format cd sini takıp onarmayı deneyin saygılar.
@Kasap1988 Modifiyeli mi orijinal mi tam bilmiyorum ama her zamanki kullandığım xp cdsi ile format attım. Üzerinde sata pack yazıyor.