Şimdi Ara

windows8de f8 basıp gelişmiş şeçenekler göremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konuyu açmaktan bıktım ne kadar açtıysam konu gösterimden kaldırıldı diyor öncelikle ben çift işletim sistemli kullanıyordum f8 basıp görebiliyordum windows8 de 1.güvenli mod 9 sistem geri yükeleme çökünce bios sıfırladım aynı tuş sağlam win 7 de calısıyor aynı cd diğer pcde var çalısıyor f8 i sorunu önceki acısımda shift f8 basın kücük sorunlar için konu acmayın dedi konu gösterimden kaldırıldı yazdı bilgisayarcıya sordum anlamadı açılışta f8 e basın acılır diyo 150 kere denedim acılmıyor sadece win 8 de dediğim gibi özelliği var diğer pcde acılıyor not : 50 tllik mausu sinirden kırdım o derece delirdim bi yardım edin :((

• 1 kişi de sölemiyo delircem şimdi
  • öldünüzmü
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgauraz

bu konuyu açmaktan bıktım ne kadar açtıysam konu gösterimden kaldırıldı diyor öncelikle ben çift işletim sistemli kullanıyordum f8 basıp görebiliyordum windows8 de 1.güvenli mod 9 sistem geri yükeleme çökünce bios sıfırladım aynı tuş sağlam win 7 de calısıyor aynı cd diğer pcde var çalısıyor f8 i sorunu önceki acısımda shift f8 basın kücük sorunlar için konu acmayın dedi konu gösterimden kaldırıldı yazdı bilgisayarcıya sordum anlamadı açılışta f8 e basın acılır diyo 150 kere denedim acılmıyor sadece win 8 de dediğim gibi özelliği var diğer pcde acılıyor not : 50 tllik mausu sinirden kırdım o derece delirdim bi yardım edin :((

Şunu bi denesene ; gelişmiş başlangıcı yaparsan olabilir.

windows8de f8 basıp gelişmiş şeçenekler göremiyorum

• bende aradım bulamadım fakat sitenin birinde bir arkadaş windows 8 de o özellik yok, yazmış. bende araba motorunu vurdurur gibi aç kapa aç kapa zorlaya zorlaya açmıştım pc'yi yedeklerimi alıp öyle format atmıştım. arkadaşın dediği ve benim tecrbe ettiğime göre pc açılmadan o menü açılmıyor yani.
  • eğer bilgisayarınız açılıyorsa
    bcdedit /set {globalsettings} advancedoptions true

komutunu kullanın işiniz bitince

bcdedit /set {globalsettings} advancedoptions false
    yapın
  • ben sorumu anlatamadım galiba ben diğer pcde açılışta f8 yapıyorum çıkıyor gelişmiş secenekler cıkıyor 1.güvenli mod 2. ağ ile güvenli mod 3. sistem geri yükleme sayılar kaçta idi örnek söledim ben çift işletim sistemli kullanıyordum win 7 win 8 f8 çalısıyordu win 8 olarakda tek yaptım f8 yapıyorum çalışmıyor pc çökünce tarihi geri almak için pc açınca gelişmiş şeçenekler değil arkadaşlar bios sıfırladım aynı tekrar formatladım aynı özeliği var diğer pc masaüstü bu laptop nerede hata yapıyorum acaba nettede f8 demişler doğru çünkü başka işletim sisteminde f8 tusu calıstıyıor başka tus olma imkani yok işletim sistemi değiştirsende f8 aynı kalır anakart değiştirmediğin sürece yokmu yardım edecek delircem başmamısım gibi normal acılıyor garantisi var ama aldıgımda win 7 idi kurulu win 8 de f8 calısmıyor win 7 de calısıyor garantiye ücretli geçer %90 allah için yardım edin e yaptıysam olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben pcyi açmadan diyorum f8 olayını açtıktan sonra bende biliyorum anlatabildiysem ne mutlu bana diğer pcde oluyor çünkü oda win 8 başka işletim sistemimde calısıyor f8 napcam ya anakartımmı bozuk yoksa aynı sorun sizdede varmı

• duratoq öle özellik var win 8 de f8 dersehttp://forum.donanimhaber.com/m_72355208/tm.htm burda anlatmış konuyu ama denedim olmadı özellik var diğer pcde calısıyor çünkü bir yerde hata yapıyor olmalıyım
  • beyler ben sorunu +80 çözdüm galiba denemedim ama yapmamanız tercihim doğrumu bilmiyorum Windows 8 Güvenli Modda Başlatma - CHIP Online
    www.chip.com.tr › Forum › İşletim Sistemleri › Windows 8
    4 Mar 2013 – 2012 Aralık ayından sonrası için güncel bıos'un yoksa f8 tuşu ile PC açılırken güvenli moda giremiyosun...Buda Windows 8 deki saçmalık. araştırırken gördüm elektrik giderse pc hç açılmayabilir ben laptopu güncelliyiceğim için sarjı full doldurup 2 saat gidiyor elektriksizde 3 sate oluyor en fazla 3.5 yapıcam güncelleme diğer pc ama 3 yıllık alalı hiç güncelleme yapılmamış ? nasıl oluyo nasıl güncellicem kendim yardım edermisiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.