Bildirim
Windows8 Tablet Alınır Mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam bende windows tablet almayı düşünüyorum, fakat benim windows istemem bir sebepten ötürü, activex ve java kullanan bi kaç tane web sitesi takip ettiğim için windows tablet alacağım, eğer seninde buna benzer sebeplerin varsa neden olmasın windows tabletler pahalı tabiki bunuda göz önünde bulundurmak lazım, zaten oyun film için falan alıyorsan gerek yok bence yinede senin fikrin tabiki -
Ben açıkçası ekstra bir şey için almayı düşünmüyorum. Normal tablet gibi kullanmak için düşünüyorum. Aslına yurtdışından bir kaç model buldum 400TL civarında o kadar da pahalı değil. -
O fiyata wnidows rt li bulursun sanirim. Eger butceni iki Kat arttirirsan gercek windowslu Asus t100 oneririm. Gercekten muthis olmus. Hem tablet, hemde laptopda yaptigin her isi yapiyorsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
PIPO W2
CUBE U80GT
Onda V819W
Kingsing W8
Bunları buldum o bütçe ile hepsi windows 8 -
quote:
Orijinalden alıntı: atomcu
PIPO W2
CUBE U80GT
Onda V819W
Kingsing W8
Bunları buldum o bütçe ile hepsi windows 8
Onlardan birini alacaksan cube olani al derim. Ancak 1 GB ram ve 16 GB hafiza yetmeyecek.digerlerinden birinde windows 9 ile geliyor diyordu
Ben hiç bir yerde windows 9 yazısı görmedim
PIPO W2 ve Onda V819W arasında kaldım -
reeder w8i 3g var 600 Tl ye ama yorum bulamadım. -
Hocam ne yaptın karar verip alabildin mi? Cube yi elemişsin -
Casper'in bi modeli var 400 lira civarı. Bi incele derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: benv3kendim
Hocam ne yaptın karar verip alabildin mi? Cube yi elemişsin
Vaz geçtim gibi windows tabletten.
quote:
Orijinalden alıntı: brktmr
Windows alsam bile çöpsır almam
quote:
Orijinalden alıntı: atomcu
quote:
Orijinalden alıntı: brktmr
Windows alsam bile çöpsır almam
Benim kişisel olarak deneyimim yok ama kullananlar gayet memnun. İstersen bi vatan magazasinda dene ve kullanici yorumlarini oku. Ona gore karar verirsin.
Duzenleme : Senin butcene uygun baska tablet yok tr'de. Yurtdisi sitelerinden bakman lazim eger casper aklina yatmiyosa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 25 Ekim 2014; 12:53:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X