Windows7 kurdum vede Lexmark X1270 model yazıcıyı tanıtamıyorum birtürlü (hiç anlamayanlar akıllı gibi driver indir kur güncelle demesin çünkü win7 uyumlu driver var ama aynen Vistadaki gibi tanımıyor google da istediğiniz kadar araştırın çözüm yolları var ama ben beceremedim çözüm yolları olan siteler Yabancı dillerle olduğu için çözüm yolu yok ayğıt yöneticisindende tanıtılamıyor driver ının setup ı tamamen kuramıyorsunuz zaten bi yerden sonra setup diye bişey kalmıyor ekran da gidipte saçma sapan paralar vermek istemedim çankayadaki bilgisayarcılara anlıyan veya daha önceden aynı şey banada oldu ama böyle böyle yapıp çözdüm diyen varsa anlatırsa Allah Razı olsun
Win7 ilk defa kuruşum değil daha öncedende kurdum aynı şey Vistadada defalarca format atıp denedim tanıtılamıyor sadece Xp de sorunsuz çalışıyor anlamadım gitti :S
arkadaşım yapabildinmi bn de sadece tarayıcı çlıştı hatta manuel tanıtmaya çalıştım yine olmadı
ya ben de aynı sorunu yaşıyorum her türlü driver ı indirdşm ancak kuramıyorum ne olur bilen biri çıksın yaa...
videosunu çekip paylaşacağım aslında zor değil çok kolaymış sadece bizim yanlış görmemizden kaynaklanıyor I angre yerrine Disagre diyoruz yani yavaş adım adım yapacağız dikkatli bakarak yaparsan sorunu çözersin sürekli alışmışız next next deyerek kurmaya bu aynı şekilde ama dikkatli bakarak kurmalısın çünkü solda Iangre olacağına Sağda yazıyor ayrıca tüm driver la ilgili herşeyi sil sonra sitesinden Win7 kullanıyorsan Win7 için Vista kullanıyorsan Vista için olanı indireceksin
arkadaşım teşekkürler yazıcı bi arkadaşımda xp makinada kullanıo alınca denerim
O Kadar Uğraşmanıza Gerek Yok Setup Dosyasına Sağ Tuş Yapıp Uyumluluk Modunda Çalıştırın Xp Service Pack 2 Olarak Görecektir İşletim Sistemini Programı Başlat deyin Güvenli bir şekilde kursun .
aynı problem bende var cdden kurmaya çalıştım işlemci uyumsuz gibi bişiyler söyledi int den driver indirdim aygıt yön. girip driver yolunu gösterdim tmm kurdu sorunsuz gibi gösteriyo ama lexmarkın printer programı yok tarama yapıcam nerden yapıcağım belli değil ? yardım
sorunu çözdüm arkadaşlar tr olan değil ingilizce olanı indirdim o çalıştı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme