Şimdi Ara

windows7 driver yükleme iptali nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows7 driver yükleme iptali nasıl yapılıyor?

sürücü yükleme için windows update'i kullanma iptali değil, otomatik olarak pc den de driver yüklemesin .

herşey kurulu çalışıyor, yeniden açınca ses kartı ile driver kuruyor tekrar, bu sefer ses kartının ayarları gidiyor. digital ses ten çıkıyor. tekrar düzeltiyorum, açılışta tekrar ses kartı driver kuruyor. yine gidiyor.
    aygıt yazılım ayarlarından sadece "windows update" iptal seçeneği var, zaten "yazılım için windows update kullanma" seçili ama pcden kuruyor tekrar driverı,
    sonra her açılışta pcı-pcı köprüsü kuruyor. kura kura bitiremedi driverları.
    driverı kaldırıyorum, yine açılışta nereden buluyor bilmiyorum driver kuruyor.

xp gibi olanla idare etsin istiyorum, niye uğraşıyor, her açılışta uğraştırıyor . nasıl çözebilirim bu durumu?
    ses olmasa kurduğu yine bu kadar takmayacağım, her seferinde ses i digitale çevirmek gerekiyor ses ayarlarından, yoksa bazı oyunlarda sorun oluyor.

bir çözümü varsa lütfen söyleyin.
    teşekkürler.

• Umarım çözer, Bana da kafayı yedirtti eve gidince deneyeceğim.

Alıntıdır:

başlat menüsüne gpedit.msc yaz ve enter a bas
    Bilgisayar Yapılandırması> Yönetim Şablonları>Sistem> aygıt yükleme> aygıt Yükleme Kısıtlamaları> (Sağ tık)aygıt yüklemesini engelleyecek diğer politika ayarları> Düzenle> Etkin yolunu izle
    (adımları aklımda kaldığı şekilde yazdım şu anda elimin altında home premium olduğu için bakamadım)
    büyük ihtimalle sorunun çözülecektir ama olmazsa buradaki 3. parti yazılımı kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi başarist -- 12 Eylül 2011; 18:10:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver Yükleme
    2 ay önce açıldı
    Ssd Windows Yükleme Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.