Bugün 32bit Windows7 Home Premium yüklü bir dizüstü bilgisayar satın aldım. Makinede 4GB RAM var, işletim sistemi 32bit olduğu için 3GB görüyor. İnternetten 64bit sürüm edinsem, bunu elimdeki 32bit lisansıyla etkinleştirebilir miyim? Kutulu ürün olsa sorun çıkmıyormuş ancak OEM sürümlerde sorun olabiliyormuş. Bu konuda bir bilgisi olan ya da bu dönüşümü daha önceden yapan varsa beni bilgilendirebilir mi?
Şimdiden teşekkür ederim..
forumdan hatırladığım kadarıyla bu tarz işlemleri sorunsuz yapanlar var, recovery kısmını silmeden denemende fayda var bence
aynı lisansla yapabilirmisin bilmiyorum ama markalar sitelerinde yükseltme veriyorlar yada netten indirdiğin 64 bitlik sürümü ilaçlarsın paşa paşa kullanırsın. full ultimate çıktığından beri ilaçlı kullanıyorum ne update sorunları nede başka bir sorun çıkmadı ayrıca laptopa kurulu gelen 32 bitlik sürümü ve recover kısmını sildim kendim recover oluşturdum max 10 dk da sıfırlanmış oluyor bilgisayar.
quote:
Orijinalden alıntı: swordmaster aynı lisansla yapabilirmisin bilmiyorum ama markalar sitelerinde yükseltme veriyorlar yada netten indirdiğin 64 bitlik sürümü ilaçlarsın paşa paşa kullanırsın. full ultimate çıktığından beri ilaçlı kullanıyorum ne update sorunları nede başka bir sorun çıkmadı ayrıca laptopa kurulu gelen 32 bitlik sürümü ve recover kısmını sildim kendim recover oluşturdum max 10 dk da sıfırlanmış oluyor bilgisayar.
İlaçlı sürümleri kullanmayı düşünmüyorum, zaten Home Premium benim ihtiyaçlarımı karşılamaya yetiyor. 64biti normal yollardan etkinleştirebilirsem benim için yeterli olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: KaSaTuRa. forumdan hatırladığım kadarıyla bu tarz işlemleri sorunsuz yapanlar var, recovery kısmını silmeden denemende fayda var bence
Forumdan oldukça ileti inceledim ancak tam olarak ilk ağızdan bir anlatı bulamadım.
forumun diğer yerlerini aramana gerek yok, microsoft işletim sistemleri bölümünde çok kez bu tarz konular geçti, çıkması lazım karşına
Sanıyorum telefonla etkinleştirme yaparsam bir sorun çıkmayacak. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme