Şimdi Ara

Windows Yükleme Problemi Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Geçen hafta aldığım OCZ Agility3 120GB ssd'yi aldıktan sonra okuduğum yorumlar ve oyun yüklerken mavi ekran vermeye başlaması sonucu 150TL daha fark ödeyerek önerilen Vertex3 ile değiştirdim.

Fakat bu seferde hem mavi ekran hatası alıyorum hemde windows yüklerken sürekli dosya kopyalama eksik dosya gibi uyarı ile yüklemeyi kesiyor diyeceksinizki setup bozulmuş olabilir defalarca win 7 toll ile yazdırdım olmadı cd den kurdum yine aynı problem.

Busefer internette araştırdım kontrolcu sorunları oluyormuş ben ssd den şüpheleniyordum fakat ssd yi secure erase ettim yine aynı hatta tek çare kalmıştı eski pc de kurayım dedim %98 lere kadar kurdu oradada aynı hatayı verdi hadi diyeceğimki flaşa yüklediğim iso bozuk cd neden aynı hatayı veriyor üstelik her yöntem değişmemde bazen%15-15 lerde veriyor bazen daha yukarılarda.

Asus P8Z68 DELUXE/GEN3 aldım karıştıra karıştıra şimdi Advenced modda boot bölümünde disklerde görünmüyor anakartı sıfırlamak istediysemde hiçbirşey yapamadım ne olur biri bana yardımcı olsun şu anki bios 301 daha yenisi varmı acaba asusun aldığım ürün sayfasında 902 diye bios sürümü var fakat onu indirip kuramadım global sayfasında ise son sürüm olarak 301 var ben bu işten hiç birşey anlamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.