Şimdi Ara

Windows Yükleme Ortamı Oluşturma Aracı Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar windows 8.1 single language asus laptopum var ben format atmak istiyorum ama elimde format cdsi yok muhtemelen key gömülü laptopumda çünkü ilk defa format atıcam windowsun sitesinden windows 8.1 iso indirme aracıyla windows 8.1 single language iso indiricektim ama hata alıyorum yardım edermisniz lütfen Windows Yükleme Ortamı Oluşturma Aracı Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zabraka -- 25 Temmuz 2016; 16:49:25 >

• Dns ayarlarıyla oynadınız mı önceden?Otomatik yapın.
    Modem de resetleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dns otomatikdeydi 8.8.8.8 8.8.4.4 yaptım ynie aynı hata
  • Heidoc Windows iso downloader üzerinden indirin.Google'de heidoc Windows iso downloader yazmanız yeterlidir.İlk linke tıklayın.

Oradan Windows 8.1 indirebilirsiniz.

Dil-sürüm ve mimari seçeceksin.

Dil turkish olmalı.Single language seçmeyi unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 25 Temmuz 2016; 17:19:51 >
  • Başka şekilde orjinal olarak indirebilirmiyim windows 8.1 single languageyi ?
  • Teşekkürler indiriyorum bende usb yok ben bu isoyu winrarla açıp direk setupuna tıklayıp kursam olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zabraka

Başka şekilde orjinal olarak indirebilirmiyim windows 8.1 single languageyi ?

Oradaki isolar orijinaldir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teşekkürler indiriyorum bende usb yok ben bu isoyu winrarla açıp direk setupuna tıklayıp kursam olurmu ?

Programa gerek yok.İsoya tıkla ardından bağlaya tıkla ve al sana kurulum diski.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 25 Temmuz 2016; 17:15:03 >
  • Pardon thresold 2 nedemk ben direk windows 8.1 single languageyi seçtim sonra dil seçtim sonra 64 bit yaptım öyle bişey görmedim
  • Bir de unutmadan indirilen mevcut sisteme göre 32 bit-64 bit bakın.x86 32 bit,x64 64 bittir.Sistem mesela 32 bit ise x86(32 bit) olanı seçeceksin.

• quote:

Pardon thresold 2 nedemk ben direk windows 8.1 single languageyi seçtim sonra dil seçtim sonra 64 bit yaptım öyle bişey görmedim

Pardon hocam ben win 10 yükseltmesi yapacağımızı zannediyordum neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 25 Temmuz 2016; 17:19:23 >
  • Peki ben laptopu aldığımdan beri format atmadım ilk defa atıcam laptopun şuanki windows sürümü 8.1 single language 64 bit bende tekrar aynısı kursam key sorunu çıkarırmı genelde gömülü olduğu için key istemiyomuş ama isterse felan nolur çünkü laptopun üstündeki yazıda windows 8 olarak gözüküyo laptop
  • quote:

Peki ben laptopu aldığımdan beri format atmadım ilk defa atıcam laptopun şuanki windows sürümü 8.1 single language 64 bit bende tekrar aynısı kursam key sorunu çıkarırmı genelde gömülü olduğu için key istemiyomuş ama isterse felan nolur çünkü laptopun üstündeki yazıda windows 8 olarak gözüküyo laptop

Produkey adlı program ile lisans yedeğinizi dosya halinde alın.

•  Windows Yükleme Ortamı Oluşturma Aracı Hatası
    Geçerli anahtar dediği yer ürün anahtarı oluyo demi windowsu etkinleştirmek için
  • quote:

Geçerli anahtar dediği yer ürün anahtarı oluyo demi windowsu etkinleştirmek için

Sanırım.xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx olması lazım.25 karakter 5 bölüm.

•  Windows Yükleme Ortamı Oluşturma Aracı Hatası
    Yüklerken böyle bekliyo 2saatir dönüyo hayla %65de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.