Şimdi Ara

Windows XP Update Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
31.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Windows XP Pro. kullanıyorum fakat bilgisayarım update yapmıyor. Yaklaşık 2 aydır bu problem devam ediyor.
    Probem başlangıcı tahminime göre Service Pack 3 yüklendikten sonra başladı.
    Bilgisayarımda virüs önlemi hat safada alınmış durumda.
    Ve tabi ki orjinaldir.

quote:

Microsoft Office 2007
    Office 2007 Güncelleştirmesi (KB934393)
    Office 2007 Güncelleştirmesi (KB934391)
    2007 Microsoft Office Sistemi Güvenlik Güncelleştirmesi (KB936514)
    Microsoft Office Outlook 2007 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB946983)
    2007 Microsoft Office Sistemi Güncelleştirmesi (KB946691)
    Microsoft Office Publisher 2007 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB950114)
    Microsoft Office Word 2007 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB950113)
    Microsoft Office Office System 2007 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB951808)
    2007 Microsoft Office Suite Service Pack 1 (SP1)
    Microsoft Office Outlook 2007 Güncelleştirmesi (KB952142)
    Microsoft Office Excel 2007 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB951546)
    Microsoft Office Outlook 2007 Önemsiz E-posta Filtresi Güncelleştirmesi (KB955433)
    Microsoft Office PowerPoint 2007 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB951338)
    2007 Microsoft Office Sistemi Güvenlik Güncelleştirmesi (KB951596)

Microsoft Windows XP
    Windows Media Format Çalışma Zamanı 9.5 ve 11 içeren Windows XP için Güvenlik Güncelleştirmesi (KB941569)
    Microsoft .NET Framework Sürüm 2.0 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB928365)
    Windows XP için Windows Internet Explorer 7
    Windows XP Güvenlik Güncelleştirmesi (KB950762)
    Microsoft XML Core Services 4.0 Service Pack 2 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB936181)
    Windows XP Güvenlik Güncelleştirmesi (KB951376)
    Windows XP Güvenlik Güncelleştirmesi (KB951698)
    Windows XP Güncelleştirmesi (KB951978)
    Windows XP Güvenlik Güncelleştirmesi (KB951748)
    Windows XP için ActiveX Kill Bitleri Toplu Güvenlik Güncelleştirmesi (KB953839)
    Windows XP için Windows Media Player 11 Güncelleştirmesi (KB939683)
    Windows XP için Windows Media Player 11 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB936782)
    Windows XP için Windows Media Format 11 SDK Güncelleştirmesi (KB929399)
    Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı - Ağustos 2008 (KB890830)
    Windows XP için Outlook Express Güvenlik Güncelleştirmesi (KB951066)
    Windows XP Güvenlik Güncelleştirmesi (KB946648)
    Windows XP Güvenlik Güncelleştirmesi (KB952954)
    Windows XP için Internet Explorer 6 Toplu Güvenlik Güncelleştirmesi (KB953838)
    Windows XP Güvenlik Güncelleştirmesi (KB950974)
    Windows XP Güncelleştirmesi (KB951072)
    Windows XP Güncelleştirmesi (KB952287)

Microsoft SQL Server 2005
    Security Update for SQL Server 2005 Service Pack 2 (KB948109)

• Update edemiyorum derken sanırım hata gönderme deyip kapanıyor.otomatik update i kullanma yani şöyle internet explorer>araçlar>windows update birde buradan yüklemye çalış olmadı hepsini tek tek indir manuel olarak kur. Kolay Gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: serrrrro

Update edemiyorum derken sanırım hata gönderme deyip kapanıyor.otomatik update i kullanma yani şöyle internet explorer>araçlar>windows update birde buradan yüklemye çalış olmadı hepsini tek tek indir manuel olarak kur. Kolay Gelsin

İndirmede problem yok tam kurarken problem yaşıyor.
    Dediğin şeyleri yaptım teker teker de denedim toplu şekilde de denedim.
    explorerı da denedim. otomatiki de denedim.

...
  • Arkadaşlar SP3 sonrası Fancy Fanta arkadaşımızın yazdığı gibi aynı sorun bendede oldu.
    Windows Update hizmetinin son sürümü, Windows XP'nin yayımlanan sürümünde bulunmayan bir dosya içerir. Bu dosyanın adı Wups2.dll'dir. Bu nedenle, onarım işlemi tamamlandıktan sonra aşağıdaki durum oluşur: Wups2.dll dosyası bilgisayarda kalır. Bu dosyaya karşılık gelen kayıt defteri girdileri eksiktir.
    Wups2.dll dosyasına karşılık gelen kayıt defteri dosyaları eksik olduğu için, güncelleştirme yüklemeleri başarısız olur.
    ÇÖZÜM: Windows'da Wups2.dll dosyasını kaydettirmek için şu adımları izleyin:
    1. Otomatik Güncelleştirmeler hizmetini durdurun. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları izleyin:
    a. Başlat'ı tıklatın, Çalıştır'ı tıklatın, cmd yazın ve Tamam'ı tıklayın.
    b. Komut istemine şu komutu yazın ve ENTER tuşuna basın: net stop wuauserv
    2. Wups2.dll dosyasını kaydettirin. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları izleyin:
    a. Komut istemine şu komutu yazın ve ENTER tuşuna basın: regsvr32 %windir%\system32\wups2.dll
    b. Aldığınız her doğrulama iletisinde Tamam'ı tıklatın.
    3. Otomatik Güncelleştirmeler hizmetini başlatın. Bunu yapmak için, komut istemine şu komutu yazın ve ENTER tuşuna basın: net start wuauserv Komut isteminden çıkın. Bunu yapmak için, exit yazın ve ENTER tuşuna basın. Bu işlemlerden sonra update sorunu kalmayacaktır. Bir teşekkürü çok görmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEFO -- 30 Ağustos 2008; 1:08:18 >

• çok teşekkür ederim. sizin verdiğiniz yöntem ile sorunumu hallettim. emeğiniz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEFO

Arkadaşlar SP3 sonrası Fancy Fanta arkadaşımızın yazdığı gibi aynı sorun bendede oldu.
    Windows Update hizmetinin son sürümü, Windows XP'nin yayımlanan sürümünde bulunmayan bir dosya içerir. Bu dosyanın adı Wups2.dll'dir. Bu nedenle, onarım işlemi tamamlandıktan sonra aşağıdaki durum oluşur: Wups2.dll dosyası bilgisayarda kalır. Bu dosyaya karşılık gelen kayıt defteri girdileri eksiktir.
    Wups2.dll dosyasına karşılık gelen kayıt defteri dosyaları eksik olduğu için, güncelleştirme yüklemeleri başarısız olur.
    1. Otomatik Güncelleştirmeler hizmetini durdurun. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları izleyin:
    2. Wups2.dll dosyasını kaydettirin. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları izleyin:
    a. Komut istemine şu komutu yazın ve ENTER tuşuna basın: regsvr32 %windir%\system32\wups2.dll
    3. Otomatik Güncelleştirmeler hizmetini başlatın. Bunu yapmak için, komut istemine şu komutu yazın ve ENTER tuşuna basın: net start wuauserv Komut isteminden çıkın. Bunu yapmak için, exit yazın ve ENTER tuşuna basın. Bu işlemlerden sonra update sorunu kalmayacaktır. Bir teşekkürü çok görmeyin.

Bu dediklerinizi yaptım şimdi güncelleştirmeler yüklendi mi yoksa iptal mi edildi yani?

• quote:

Arkadaşlar SP3 sonrası Fancy Fanta arkadaşımızın yazdığı gibi aynı sorun bendede oldu.

Dediklerinizi yapmadan önce 2 tane güncelleştirme çıkıyordu yaklaşık 20-25 sn. sürüyordu ve her seferinde yüklenmiyordu güncelleştirmeler şimdi ise tane güncelleştirme çıktı bakalım ne olucak!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows Boot manager Sorunu..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Üstat dediklerini harfiyen yaptım fakat bende işe yaramadı. Pc ye yeni format attım ama güncellemeler yapılmıyor

• Ben de bilgisayarım Win7 kaldırmadığı için xp format attım; ama hiçbir güncelleştirmeyi görmüyor bile. Hatta Microsoft update sayfasına girdiğimde hata veriyordu. Sonra burada anlatılan yolu izleyerek yapmaya çalıştım; wups2.dll dosyasını ekleme esnasında modül bulunamadı benzeri bir hata verdi.

Yine de Update sayfasından tekrar güncelleştirmeyi denediğimde "Hızlı" düğmesini tıklayacağımız sayfa gelmeye başladı; ama bu seferde saatlerce güncelleştirmeler aranıyor diyor ve hiçbir günceleştirme bulunmuyor.

Format attığımdan beri güncelleştirme simgesi hiç görünmedi bilgisayarımda.

Bu konuda yapılabilecek bir şey var mı dostlar?
  • Güncel MSDN XP yükleyin. Güvenilir siteler hash bilgilerinide paylaşır, MD5lerini kontrol edin indirince.Xp'nizi lisanslayın açılınca.Bende güncellemeler çatır çatır yükleniyor.Sadece .Net Framework 1.1 güncellemesi sıkıntı o da üstüne 2.0 falan yüklediğimden oluyor.Klasik MS hatalarından biri işte.
  • malesef msdn xp pro sp3 yüklememe rağmen aynı sorunu yaşıyorum.
  • bendede aynı durum xp de güncelleme yapmıyor...crack ta yaptım ama yine olmadı
  • MEFO kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çok sağol önerdiğin işlem sayesinde düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.